Wintercup

H E R C U L E S W I N T E R C U P

Start : vrijdag 2 december ‘22 - Eind : vrijdag 31 maart 23Beste Tennissers!
Na een prachtige tenniszomer staat de winterperiode voor de deur. In deze rustige periode
organiseren wij wederom op de vrijdagavonden de Wintercup!

De Wintercup is een interne wintercompetitie voor dubbel of mixteams die begin november start en bij T.V. Hercules op de buitenbanen gespeeld wordt. De wedstrijden worden op vrijdagavond
gespeeld en je speelt 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. De wedstrijden worden volgens FTO-reglement gespeeld, oftewel er wordt gespeeld om 2 sets tot de 5 (bij een stand van 4-4 een tie break) met een maximum speeltijd van totaal 1,5 uur. Er zijn per vrijdagavond 2 speelronden, van 19.30 – 20.45 uur en van 20.45 – 22.00 uur. De wedstrijden tellen niet mee voor de KNLTB-rating. Je kunt je met meer dan twee mensen opgeven zodat je binnen je team kunt rouleren.

De wedstrijden zijn ook dit jaar weer te volgen via toernooi.nl (indien gepubliceerd).

Een belangrijk onderdeel van de Wintercupavond is dat de kantine de gehele avond geopend is. Komend seizoen zullen de organisatoren jullie verrassen met leuke gezellige maar vooral afwisselende thema avonden. En uiteraard is iedereen welkom om mee te doen. Van tennisniveau 1 tot 9; wij zorgen voor een
creatieve competitie.

We starten vrijdag 2 december aanstaande.
Vrijdag 30 december, vrijdag 6 januari en vrijdag 3 maart spelen we niet. De laatste vrijdagavond waarop wij spelen is vrijdag 31 maart 2023. Voor het gehele schema ga je even naar onze website.

Graag opgeven via het mailadres [email protected] met vermelding van:
- Naam team
- Deelnemers team
- Naam aanvoerder + telefoonnummer

Met vriendelijke groet, Martin Hoekstra, Joyce Bloemen, Philip Vollenbroek, Pieter Wezel, Sjacco Mol, Wouter Wilmink en Gerard Gerrits.

Wintercup 2022 2023 schema
Voor de echte planners onder ons; onderstaand het schema van de Wintercup. Op verschillende avonden hebben wij activiteiten gepland. Een karaoke avond, een avond met een muziek-bingo, een ‘gewone’ bingo en de afsluitende feestavond spreken voor zich. Genoemde data zijn nog wel onder voorbehoud. zie bestand hieronder.

Wintercup schema 2022-23.pdf