Wintercup

De Wintercup wordt georganiseerd door Martin Hoekstra, Joyce Bloemen, Philip Vollenbroek, Pieter Wezel, Sjacco Mol, Wouter Wilmink, Gerard Gerrits.  Het algemene emailadres voor de wintercup is [email protected] . De organisatie zal tijdens het evenement een whatsapp-groep aanmaken voor communicatie naar alle aanvoerders.

 

WINTERCUP  2021-2022 uitgesteld

Wintercup | huidige lockdown afwachten
In goed overleg heeft de organisatie van de wintercup besloten de huidige lockdown af te wachten alvorens van start te gaan.
 
Wij hebben de verzoeken gezien om op de zaterdagmiddag een wintercup te gaan organiseren. Dit hebben wij ook zeker serieus overwogen, maar nu de besmettingen in rap tempo oplopen en de druk op de zorg weer toeneemt, vinden wij het niet gepast en niet verantwoord een feestje te gaan bouwen.
De Wintercup staat voor gezelligheid op én juist ook naast de baan.
Hopelijk hebben de nu genomen maatregelen effect en kunnen wij snel van start met de wintercup.

   Waar?
   Clubhuis (Baan 1, Baan 2, Baan 3, Baan
   4, Baan 5)

   Wanneer?
   vanaf ? zie laatste nieuwsberichten

   Inschrijven via het formulier op de
   website Wintercup inschrijfpagina of
   via de Club app.


Algemeen:

De Wintercup is een interne wintercompetitie voor dubbel of mixteams die begin november start en bij T.V. Hercules op de buitenbanen gespeeld wordt. De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld en je speelt 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. De wedstrijden worden volgens FTO-reglement gespeeld, oftewel er wordt gespeeld om 2 sets tot de 5 (bij een stand van 4-4 een tie break) met een maximum speeltijd van totaal 1,5 uur. Er zijn per vrijdagavond 2 speelronden, van 19.30 – 20.45 uur en van 20.45 – 22.00 uur. De wedstrijden tellen niet mee voor de KNLTB-rating. Je kunt je met meer dan twee mensen opgeven zodat je binnen je team kunt rouleren.

De wedstrijden zijn ook dit jaar weer te volgen via www.toernooi.nl (zodra deze zijn gepubliceerd). En wat ook heel belangrijk is: de kantine is de hele avond geopend en er worden diverse activiteiten naast het tennis georganiseerd

Inschrijven via het formulier op de website Wintercup inschrijfpagina of via de Club app.