Wintercup

H E R C U L E S W I N T E R C U P

Start : vrijdag 2 december ‘22 - Eind : vrijdag 17 maart 23In eerste instantie was de planning om de Wintercup op vrijdag 31 maart af te sluiten met een knallend feest na afloop van de speelronde. Maar helaas moeten wij hier op terugkomen. In verband met de start van de voorjaarscompetitie en vanwege veel afmeldingen voor vrijdag 24 maart zien wij ons genoodzaakt de wintercup op vrijdag 17 maart af te sluiten. We sluiten af met de aangekondigde Verrückte Freitag. Op deze vrijdag zijn op de tennisbanen alleen maar verklede tennissers toegestaan. Voor het team met de verrückste (mooiste en origineelste) outfit ligt natuurlijk de hoofdprijs klaar! Tevens zullen wij op deze vrijdag 17 maart de grote prijsuitreiking doen van de Wintercup competitie. We hebben vele prijzen voor allerlei verschillende categorieën. Voor iedereen een spannende avond! 

Komt allen, want de vrijdagavond Wintercup is altijd feest! En dat wordt het zeker op vrijdagavond 17 maart aanstaande.
Met vriendelijke tennisgroet!

 

 

Beste Tennissers!
Na een prachtige tenniszomer staat de winterperiode voor de deur. In deze rustige periode
organiseren wij wederom op de vrijdagavonden de Wintercup!

De Wintercup is een interne wintercompetitie voor dubbel of mixteams die begin november start en bij T.V. Hercules op de buitenbanen gespeeld wordt. De wedstrijden worden op vrijdagavond
gespeeld en je speelt 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. De wedstrijden worden volgens FTO-reglement gespeeld, oftewel er wordt gespeeld om 2 sets tot de 5 (bij een stand van 4-4 een tie break) met een maximum speeltijd van totaal 1,5 uur. Er zijn per vrijdagavond 2 speelronden, van 19.30 – 20.45 uur en van 20.45 – 22.00 uur. De wedstrijden tellen niet mee voor de KNLTB-rating. Je kunt je met meer dan twee mensen opgeven zodat je binnen je team kunt rouleren.

De wedstrijden zijn ook dit jaar weer te volgen via toernooi.nl (indien gepubliceerd).

Een belangrijk onderdeel van de Wintercupavond is dat de kantine de gehele avond geopend is. Komend seizoen zullen de organisatoren jullie verrassen met leuke gezellige maar vooral afwisselende thema avonden. En uiteraard is iedereen welkom om mee te doen. Van tennisniveau 1 tot 9; wij zorgen voor een
creatieve competitie.

We starten vrijdag 2 december aanstaande.
Vrijdag 30 december, vrijdag 6 januari en vrijdag 3 maart spelen we niet. De laatste vrijdagavond waarop wij spelen is vrijdag 17 maart 2023. Voor het gehele schema ga je even naar onze agenda op de website of kijk je op www.toernooi.nl.

Graag opgeven via het mailadres [email protected] met vermelding van:
- Naam team
- Deelnemers team
- Naam aanvoerder + telefoonnummer

Met vriendelijke groet, Martin Hoekstra, Joyce Bloemen, Philip Vollenbroek, Pieter Wezel, Sjacco Mol, Wouter Wilmink en Gerard Gerrits.

Wintercup 2022 2023 schema
Voor de echte planners onder ons; onderstaand het schema van de Wintercup. Op verschillende avonden hebben wij activiteiten gepland. Een karaoke avond, een avond met een muziek-bingo, een ‘gewone’ bingo en de afsluitende feestavond spreken voor zich. Genoemde data zijn nog wel onder voorbehoud. zie bestand hieronder.

Wintercup schema 2022-23.pdf