Ladder Competitie

Het e-mailadres van de commissie is [email protected]

 

Elk jaar wordt er een Laddercompetitie georganiseerd. Deze is voor en door alle leden van T.V. Hercules. Het doel is elke speelronde een tegenstander te hebben. Die hoef je niet zelf te zoeken, dat doen wij voor jullie. De Laddercompetitie wordt georganiseerd door de Ladder Commissie*. Het laddercompetitie opgaveformulier en het ladderreglement vindt u onderaan deze pagina.

· Voor elke speelperiode krijg je een lijst waar je naam en de naam van je tegenstander op staat. Deze ga je direct bellen om een afspraak te maken voor een tennispartij. Deze tennispartij duurt 45 minuten.

· Je geeft de standen door per mail of app. De score bestaat uit games en niet uit sets. Dus de stand kan wel 10 -8 zijn of nog meer.

· Deze standen worden omgezet in punten. Per wedstrijd zijn 4 punten te verdelen. Heb je gewonnen met een klein verschil, bijv. 10 - 8, dan krijg je 3 punten en de verliezer 1 punt. Win je met een groter verschil, krijg je de volle 4 punten en met gelijk spel ieder 2 punten.

· Met deze punten kom je op een laddertrede te staan. Dat is handig om je volgende tegenstander te vinden. We proberen zo qua sterkte gelijke partijen te maken.

· We kennen een laddercompetitie in de volgende categorieën: Damesenkelspel, Herenenkelspel, Damesdubbelspel, Herendubbelspel en Gemengd dubbel. Elke ladder heeft zijn eigen contactpersoon. Tevens heeft de laddercommissie een ladderreglement opgesteld. Dit reglement en alle ladderperikelen zijn te vinden op de website van TV Hercules onder het kopje archief. (Dit jaar is punt 2 van het ladderreglement niet aan de orde).

· In de club app kun je de ledenlijst raadplegen. Telefoon/mail.

 

Groetjes van de Laddercommissie

Sonja Franken Volmerink-van Daal, Annie Lelifeld en Pieter Wezel