inplannen bardiensten 2023

Belangrijke informatie bardiensten seizoen 2023 !

Beste bardienst leden,

Graag wil ik u informeren over de gang van zaken en belangrijke aandachtspunten rondom de bardiensten voor het huidige seizoen:

Evenals vorig jaar vragen wij u weer zelfstandig uw bardiensten in te vullen met behulp van de KNLTB ClubApp. Het bardienst rooster staat momenteel online om uw twee bardiensten vast te leggen voor het komende seizoen.

We starten dit jaar eind maart met de reguliere bardiensten. Tot die tijd is het mogelijk om gedurende de lestijden ’s avonds zelfstandig gebruikt te maken van de keet, en consumpties zelf af te rekenen met de kassa via het pinapparaat. Contant betalen is niet meer mogelijk in 2023.

We verwachten dit jaar dat u zelf voor 27 februari uw beide bardiensten ingepland heeft met de KNLTB ClubApp ! Voor meer info over het inplannen <klik hier>

Let op! Vanaf 27 februari zal de Bic nog openstaande bardiensten willekeurig invullen met leden die dit nog niet zelf hebben gedaan.

Alle diensten die binnen een termijn van 4 weken geboekt staan, staan vast en kunnen dan niet meer veranderd worden in de app. Mocht u verhinderd zijn voor een dienst binnen deze periode dan dient u zelf te ruilen dan wel voor een vervanger te zorgen.

Nieuwe leden zullen we in principe zelf eerst persoonlijk benaderen voor het invullen van een geschikte eerste bardienst om bij in te werken. Wanneer u nog geen bardienst ervaring heeft bij Hercules dient u deze eerste bardienst altijd samen te doen met een ander (ervaren) lid.

Helaas komt het af en toe voor dat een bardienst op korte termijn moet worden geannuleerd b.v. als gevolg van slecht weer, onbespeelbare banen of een late wijziging van de indeling bij toernooien, competities en dergelijke. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn maar we verwachten wel dat zo’n dienst (in overleg) nog zal worden ingehaald.

Wij waarderen het zeer dat u (wederom) voor een bardienst abonnement heeft gekozen. Dankzij onze eigen bardienst inzet kunnen we het overgrote deel van het jaar dagelijks onze keet geopend hebben met betaalbare prijzen voor een hapje en een drankje.

We verwachten wel dat iedereen de twee verplichte bardiensten zelf inplant en verzorgt. Wanneer aan het eind van het seizoen blijkt dat hier niet aan is voldaan zijn we helaas genoodzaakt om hiervoor een boete op te leggen van 30 euro per niet geboekte, of verzuimde bardienst.

Met sportieve groet,

Dave Wissink,

Bar Indeling Commissie (BIC)