50+ Commissie

 

Expert - Lec 50+ Hercules Open 2021


Speeldata 2021: Dit evenement loopt van maandag 30 augustus t/m zondag 5 september.
Opgave en speelschema's via www.toernooi.nl  (zodra dit evenement is gepubliceerd)

Sinds 2006 wordt er door onze vereniging het open dubbeltoernooi voor 50+ senioren georganiseerd. Gespeeld worden Heren dubbels - Dames dubbels – Mix dubbels in de speelsterkte  5-6-7-8-9. Men kan zich voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Er worden ook verliezers wedstrijden gespeeld. Er is bewust voor de 50+ gekozen omdat er diverse toernooien in de regio zijn voor lagere leeftijden. Het Expert - Lec 50+ Hercules Open 2021 is vrij uniek en zou bijna alleen al met eigen Hercules leden gespeeld kunnen worden, wat zeker niet de bedoeling is want het is een open toernooi.

 

1-daags Hercules SPT 50+ toernooi


Het 1-daags Hercules SPT 50+ toernooi is een gezelligheidstoernooi welke door de K.N.L.T.B. wordt gestimuleerd om vooral ouderen in beweging te krijgen. Het eigen 1-daags Hercules SPT 50+ toernooi wordt dit jaar op donderdag 5 augustus 2021 gehouden.

Je speelt deze dag een aantal wedstrijden met wisselende medespelers en tegenstanders.
De kosten bedragen ca. €. 8,00 per persoon inclusief lunch.
De dag begint met een kop koffie of thee (is inclusief) om 9.30 uur en eindigt om 15.30 uur.

NB: In verband met de coronamaatregelen kun je een bericht ontvangen dat je pas tussen 10.00 en 10.15 uur aanwezig hoeft te zijn, maar geen bericht betekent: 9.30 uur aanwezig.

Iedereen vanaf 50 jaar kan zich hiervoor telefonisch of per e-mail aanmelden bij Jos Kuiper: email [email protected] .

U kunt zich individueel opgeven voor dit toernooi. Er wordt gespeeld in de dubbels Heren, Dames en Mix, zo veel mogelijk rekening houdend met uw spelniveau! U wordt voor deze dag door ons ingedeeld met verschillende partners in de mix en dubbels!


 

Meedoen met eendags SPT 50+ toernooien in heel Overijssel 2021

spt foto

SPT 50+ (senior plus) toernooien zijn er voor de recreatieve 50+ plussers van de vereniging. Deze ééndaagse toernooien kenmerken zich door veel gezelligheid en sportiviteit. U kunt zich individueel opgeven voor dit toernooi. Er wordt gespeeld in de dubbels Heren, Dames en Mix, zo veel mogelijk rekening houdend met uw spelniveau! U wordt voor deze dag door ons ingedeeld met verschillende partners in de mix en dubbels!

Inschrijven doet u bij voorkeur bij onze eigen verenigingscontactpersoon (Jos Kuiper), deze verzorgt dan de opgave voor alle TV Hercules deelnemers. Voor meer informatie over SPT 50+ toernooien surft u naar de knltb.nl-site.