Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.V. Hercules - Hengelo! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen

2/3 Lidmaatschap
>
3/3 Tennisles Tennis Niels verzorgt tennislessen aan junioren en senioren. Deze lessen vinden plaats bij T.V. Hercules gedurende het hele jaar van maandag tot en met zaterdagmorgen. Degenen die lessen willen volgen dienen lid te zijn T.V. Hercules in Hengelo.

CONTRIBUTIE

De contributie is een jaarcontributie en is verschuldigd van 1 januari t/m 31 december; lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar (maandelijks volgens de wet van Dam geldt niet voor verenigingen) uitsluitend schriftelijk per 31 december met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken.

Indien het eerste lidmaatschap aanvangt later dan 31 januari, is contributie verschuldigd met ingang van de maand waarin het lidmaatschap aanvangt. De contributie wordt geïnd in óf één termijn óf naar keuze keuze onderaan aankruisen in maandelijkse termijnen altijd via auto incasso; éénmalig inschrijfgeld via auto incasso. Alle hieronder vermelde bedragen zijn in Euro’s.
Het inschrijfgeld bedraagt 7,00.

De contributies voor diverse categorieën zijn (maandelijkse incasso bedragen):

Senioren (MET deelname bardiensten) 10,00 per maand bij deelname aan 2 bardiensten(4,5 uur) per jaar
Senioren (ZONDER deelname bardiensten) 10,00 + 4,50 = 14,50 per maand bij geen deelname aan bardiensten
Junioren[*] 7,00 per maand
Zomerchallenge 2024 65,00 voor 4 maanden

 

Vanaf het vierde inwonende gezinslid is de contributie gratis.
[*] Iemand is Junior zolang hij/zij gedurende het héle lidmaatschaps-kalenderjaar nog 17 jaar of jonger is.