Bardienst Indeling Commissie

De commissieleden van de BIC zijn: Dave Wissink (06-149 598 03), Voorzitter vacant
Het e-mailadres van de BIC is: [email protected].

Heb je het idee om je voor de BIC eens in te willen zetten binnen de vereniging Hercules en/of wil je meer informatie, neem dan graag contact op met de BIC via [email protected].

We gebruikende KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van bardiensten voor en door onze leden. Dit betekent dat de BIC in principe geen bardiensten meer zal inplannen met behulp van een voorkeur-keuzeformulier.

Mocht je nog niet bekend zijn met de clubapp dan zie je in het volgende filmpje hoe je deze download en activeert: (148) Uitleg downloaden KNLTB ClubApp - YouTube   Als je hierna nog vragen hebt dan helpen we je graag verder!     

Inplannen bardiensten 2024:

klik op deze link voor alle info hierover of ga naar de pagina <INPLANNEN BARDIENST> onder de kop <ACTUEEL> in het top-menu.

 


Bardienst draaien

Als je bardienst draait, krijg je kort voorafgaande aan de bardienst, een e-mail met daarin de toegangscode tot ‘de Keet’. Hierin staat ook alle informatie m.b.t. sleutels, wisselgeld, dagopbrengst  etc. vermeld. Het is dus belangrijk dat je met een juist e-mailadres geregistreerd staat!


Bardienst komt niet opdagen?

Als de ingeplande bardienst(en) niet komen opdagen, dan kun je contact opnemen met de BIC. Zij zullen proberen alsnog een (betaalde) AD HOC bardienst op te roepen om de bardienst alsnog te kunnen vervullen. Heb jij interesse om ook (betaalde) AD HOC bardiensten te willen draaien? Ook dan kun je melden.

tel. Dave : 06-149 598 03.

 


Bardiensten als de banen onbespeelbaar zijn verklaard vanwege de winterse omstandigheden

Indien de banen onbespeelbaar zijn verklaard door de groundsman/BOC kan de BIC ertoe besluiten de ingeplande bardiensten NIET door te laten gaan.


We gebruikende KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van bardiensten voor en door onze leden. Dit betekent dat de BIC in principe geen bardiensten meer zal inplannen met behulp van het voorkeur-keuzeformulier. Zie ook uitleg hierboven.