Nieuwe Leden Commissie

Het e-mailadres van de commissie is [email protected]

.

  De leden van de Nieuwe Leden Commissie zijn: Riet Koopman, Cor-Jan van de Veen en Henk Wes. De functie van voorzitter is momenteel nog vacant.

De Nieuwe Leden Commissie zet zich vooral in om nieuwe leden te werven, begeleiden en te bewegen om aan Hercules-activiteiten deel te nemen en te helpen integreren in de vereniging. Verder organiseren zij de volgende activiteiten:

 

Dit gezelligheidsevenement vindt in de regel op elke 1e en 3e dinsdag van de maand plaats. Opgave vooraf is niet nodig. We beginnen om 19.30 uur. Vrije inloop vanaf 19.15 uur.

De Toss-avond is de uitgelezen mogelijkheid om andere mensen van de vereniging te leren kennen, andere tennisafspraken te maken en/of om die vaste tennispartner te vinden.

Voor dit evenement zijn er dinsdagavond 4 banen gereserveerd, er is op Toss-avonden dan ook weinig tot géén ruimte over voor vrij recreatief tennis.

 

Eén van de overige activiteiten van de Nieuwe Leden Commissie is de organisatie en begeleiding van de inmiddels traditionele jaarlijkse Open Dag/kennismakingslessen. In heel Hengelo-Zuid en gedeeltelijk ook in noordelijke wijken worden hiervoor flyers verspreid. Deze actie is uitermate succesvol te noemen met een behoorlijk aantal deelnemers, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk lid worden.

Dit jaar wordt de Open Dag gehouden op zondag 26 maart.

 

.

 

Tennislessen

 

Nog een andere taak van de Nieuwe Leden Commissie is het organiseren van de tennis-trainingen/lessen ism. TennisNiels, de tennisschool van ons Hercules-lid Niels Holslag. De zomer- alsmede wintertrainingen worden buiten op de ProBounce-banen gegeven. De periode van de zomerlessen loopt van begin april tot begin oktober. De periode van de winterlessen loopt van begin oktober tot eind maart. Tarieven worden tzt. bekend gemaakt. Voor meer informatie over de tennislessen klik hier.