Koffietennis

Deze activiteit wordt georganiseerd door Jan Bosch. Voor vragen en inlichtingen kunt u zich wenden tot: Jan Bosch 06-57862726, E-mail: [email protected] of bij afwezigheid van Jan kunt u contact opnemen met Jos Kuiper 074-2422478.

Het Koffietennis heeft sinds enkele jaren een officiële status binnen onze vereniging. Begonnen als een vriendenclubje op de dinsdagmorgen en door de gezelligheid die deze groep uitstraalde om tussen de 1e en 2e ronde een kopje koffie te drinken al snel uitgegroeid tot een volwassen activiteit.

Het is voor alle leden van Hercules en een puur recreatief gebeuren. Er is geen opgave vooraf nodig. Voor de nieuwelingen onder ons is dit een unieke gelegenheid om te integreren in de vereniging. Er worden kaarten getrokken om te kijken wie tegen wie moet spelen. Dus iedereen kan tegenover iedereen komen te staan.

We starten in de maanden oktober t/m maart om 10.00 uur.

 

Wij bieden ook niet-leden de gelegenheid om eens ter kennismaking mee te komen “koffietennissen”.
Mocht je vooraf toch wat info willen, of een afspraak willen maken, bel dan even met Jos Kuiper 074-2422478 of Jan Bosch 06-57862726.

Koffietennis tijdens KNLTB dinsdagochtend-competitie(s) en vakantie(s):

Tijdens de KNLTB dinsdagochtend-competitiedagen wordt er tzt. NIET op de dinsdag- maar op de maandagochtend gespeeld. Op paasmaandag en pinkstermaandag wordt er niet gespeeld maar kan er eventueel in die week op de woensdag getennist worden. Tijdens de vakantie periode gaan we in overleg gewoon door. Met minder dan 8 deelnemers zou je nog wel kunnen spelen maar gaat dit ten koste van “het geneuzel” tijdens de koffiepauze.