Jeugdcommissie

Het e-mailadres van de Jeugd Commissie is [email protected]
.

Wat doet de Jeugd Commissie?

De Jeugd Commissie van TV Hercules behartigt de belangen van de jeugdleden en is verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei activiteiten. De Jeugd Commissie bestaat uit enthousiaste leden, die zich 100% inzetten voor de jeugdleden.

Het doel van de Jeugd Commissie is de jeugdleden het hele jaar door met veel plezier te laten tennissen. Dit willen wij bereiken door het aanbieden van tennislessen, de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de competitie en het organiseren van verschillende activiteiten.

Activiteiten voor de Jeugd

Het jeugdkamp, de Ouder-kind-BBQ toss, de Pepernoten Toss en de Jeugd Clubkampioenschappen zijn slechts een aantal activiteiten, die jaarlijks terugkomen en waarbij meedoen en gezelligheid de hoofdzaak is. Ook jeugdleden die net begonnen zijn met tennissen kunnen mooi aan deze activiteiten meedoen. Zo hebben ze de gelegenheid om met andere jeugdleden kennis te maken.

Verslag Winteractiviteit Jeugd 2022

Eind december jl. zijn we met de jeugd op stap geweest. We zijn naar skicentrum Moser geweest waar we met z'n allen zijn gaan tubben. Je glijdt dan met een soort band van de berg. Na een korte uitleg kon het feest beginnen. De jeugd moest eerst een behoorlijk eind de berg op lopen met hun band. Eenmaal boven aangekomen konden ze lekker in hun band gaan zitten en werden ze naar beneden gedrukt. Na allemaal een keer te hebben geoefend konden ze ook met meerderen tegelijk van de berg af glijden. Wat gingen ze allemaal hard.
 
Na lekker vele malen van de berg te zijn gegleden zijn we teruggegaan naar de Keet waar we lekker met elkaar patat met een snack hebben gegeten.
 
Al met al een geslaagde dag. 
 
De jeugdcommissie.
 


Supergezellig oliebollentoernooi!
  Eind december 2022 mocht TV Hasselo het Oliebollentoernooi voor de jeugd t/m 17 jaar organiseren.


 

Na de coronaperiode kon het toernooi voor de jeugd van Smash Borne, TV Hercules, TC 't Weusthag en TV Hasselo eindelijk weer eens doorgang vinden. Er waren ruim 50 deelnemers die ondanks het barre weer van tennis, warme chocolademelk en uiteraard versgebakken oliebollen hebben genoten.

Alle deelnemers, betrokken ouders en vooral ook vrijwilligers hartelijk bedankt voor deze gezellige dag!


Jeugd kalender

Kalender Jeugd
18-3-2023   Tennis Instuif Jeugd
11-6-2023   Clubkampioenschappen Jeugd
15-10-2023 Afsluiting Competitie Jeugd - Ouder kind toernooi
In december volgt een eindejaarsactiviteit, datum nog te bepalen