Bardienst Indeling Commissie

De commissieleden van de BIC zijn: Dave Wissink, Elly Oberjé, Voorzitter vacant
Het e-mailadres van de BIC is: [email protected].

BIC leden gezocht

de BIC is altijd op zoek naar uitbreiding van de Bardienst Indeling Commissie (BIC).

De belangrijkste taken zijn:

  • beheren on-line barboek knltb-app en verzuim
  • afhandelen mail BIC

Heb je het idee om je voor de BIC eens in te willen zetten binnen de vereniging Hercules en/of wil je meer informatie, neem dan graag contact op met de BIC via [email protected].

We gebruikende KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van bardiensten voor en door onze leden. Dit betekent dat de BIC in principe geen bardiensten meer zal inplannen met behulp van een voorkeur-keuzeformulier.    Diensten die meer dan 6 weken vooruit liggen kun je nog zelf annuleren en opnieuw inplannen, binnen 6 weken zit je er normaal gesproken aan vast en dien je zelf voor vervanging te zorgen (hoef je niet door te geven).  Ps. als je nog niet eerder bardienst hebt gedraaid dan is het verstandig om je eerste bardienst te boeken samen met iemand anders, bv bij de clubkampioenschappen of op de vrijdagavond bij de competitie (dat kun je zien in de app onder bardiensten)    Mocht je nog niet bekend zijn met de clubapp dan zie je in het volgende filmpje hoe je deze download en activeert: (148) Uitleg downloaden KNLTB ClubApp - YouTube   Als je hierna nog vragen hebt dan helpen we je graag verder!     

De procedure rondom de bardienst indeling ligt ter inzage in ‘de Keet’.  Zie ook het bardienstreglement op deze website. De bardienst indeling wordt verzorgd door de Bardienst Indeling Commissie.


Bardienst draaien

Als je bardienst draait, krijg je kort voorafgaande aan de bardienst, een e-mail met daarin de toegangscode tot ‘de Keet’. Hierin staat ook alle informatie m.b.t. sleutels, wisselgeld, dagopbrengst  etc. vermeld. Het is dus belangrijk dat je met een juist e-mailadres geregistreerd staat!


Bardienst komt niet opdagen?

Als de ingeplande bardienst(en) niet komen opdagen, dan kun je contact opnemen met Elly Oberjé. Zij zal proberen alsnog een (betaalde) AD HOC bardienst op te roepen om de bardienst alsnog te kunnen vervullen. Heb jij interesse om ook (betaalde) AD HOC bardiensten te willen draaien? Ook dan kun je melden bij Elly Oberjé.

tel. Elly Oberjé : 06-41 12 62 66

 


Bardiensten als de banen onbespeelbaar zijn verklaard vanwege de winterse omstandigheden

Indien de banen onbespeelbaar zijn verklaard door de groundsman/BOC kan de BIC ertoe besluiten de ingeplande bardiensten NIET door te laten gaan.


We gebruikende KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van bardiensten voor en door onze leden. Dit betekent dat de BIC in principe geen bardiensten meer zal inplannen met behulp van het voorkeur-keuzeformulier. Zie ook uitleg hierboven.