Tenniskids 2021

Binnen onze vereniging kunnen de jeugdleden zich inschrijven in de KNLTB competitie. 

De Tenniskids spelen in de voorjaars- en najaarscompetitie. Voor beide competities is er een aparte inschrijving. Onze vereniging bied de 'Rode en Oranje teams' en 'Groene teams' competities aan.

 

 

  

Inschrijven kan tot uiterlijk 10 juni 2021. Let op: om deel te kunnen nemen moet je per 1 januari 2021 lid zijn van TV Hercules.

Voor deze competities geldt dat je op een zondagochtend samen met jouw clubgenootjes – in een rood of oranje team – speelt tegen kinderen van andere tennisverenigingen. 
In overleg met de trainer kunt je in een groep inschrijven. Voor Rood en Oranje is de inschrijving laag drempelig en kan iedereen dus meedoen. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de Jeugdcommissie.
[email protected]

Welke dag en tijd?
Zondagmorgen vanaf  9.00 uur. De aanvangstijd kan bij de uitwedstrijden anders zijn.

Speeldagen 2021
Najaarscompetitie zondag 12 - 19 - 26 sept - 3 - 10 - 17 - 24 - 31 okt

Leeftijd
Wanneer je t/m 8 jaar oud bent mag je je inschrijven voor ROOD.
Wanneer je 8 t/m 10 jaar oud bent mag je je inschrijven voor ORANJE.

Meer informatie over Rood en Oranje tenniskids
Voor uitgebreide informatie kijkt u op de website van de KNLTB. Ga naar de tenniskids website KNLTB/tenniskids. Of download de tenniskids ouderfolder.

Inschrijven
De jeugdleden krijgen in mei een uitnodiging om in te schrijven voor de najaarscompetitie. Niets ontvangen, mail dan naar [email protected].  We zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Inschrijven kan via Inschrijven najaarscompetitie