Tenniskids competitie Rood op bezoek bij Hercules

Afgelopen zondag kwamen bijna 30 kinderen op bezoek bij Hercules. De jongste jeugd van Hercules mocht deze dag thuis de Tenniskids najaarscompetitie Rood spelen, tegen maar liefst 6 teams van andere verenigingen uit de regio.

Kiki, Suus, Else, Juliëtte, Wies en Tijn vormen samen het team Rood voor Hercules. Elke zondag gaan ze naar een andere vereniging en vandaag hadden ze er extra veel zin in omdat ze thuis mochten spelen! Het weer speelde goed mee met een heerlijk najaarszonnetje (ook fijn voor de ouders!).

Sjacco Mol en Björn Wargers zorgen ervoor dat de kinderen een superleuke warming up kregen. Daarna konden de wedstrijdjes van start gaan. De groep werd opgedeeld in tweeën en de kinderen speelden meerdere (enkel) partijen tot 7 punten op klein veld. Het gaat hierbij vooral om het plezier en het kennismaken met het spelen van wedstrijdjes.

Na een pauze met fruit, ranja en water werden de laatste partijtjes gespeeld. De ochtend werd afgesloten met een spannende pot Rond de wereld. Wat een fanatieke kinderen en wat veel lol hadden ze samen! Het was een geslaagde, sportieve en vooral gezellige ochtend!  

Inge van Haare