Terugkoppeling bestuursvergaderingen

13 november 2023


Beste Leden, 

Graag willen wij jullie op de hoogte houden van de afgelopen ontwikkelingen van TV Hercules die zijn besproken in de bestuursvergaderingen.   

Padel

 • Gezien de ontwikkelingen in het land, rondom geluidsoverlast. Ziet TV Hercules af van Padelbanen. Ons park ligt midden in een woonwijk en de kans op overlast is naar onze mening te groot.

Parkeerplaats

 • We hebben gemerkt dat de parkeerplaats steeds vaker vol staat met auto's van studenten waardoor onze leden die op maandag, dinsdag en woensdagochtend soms geen gebruik kunnen maken van de parkeerplaats. Ook zien wij dat de groenstrook vaak gebruikt wordt als parkeerplaats. Ondertussen hebben wij contact gehad met de gemeente over dit probleem. Wij zijn van mening dat wij als vereniging recht hebben op parkeerplekken. De gemeente komt met een voorstel om dit probleem op te lossen. De gemeente erkent het probleem en zijn bereidwillig om mee te werken aan een oplossing. Zodra hier meer over bekend is, zal de terugkoppeling naar jullie plaatsvinden. 

AED en EHBO

 • AED en EHBO Eind januari/ begin februari organiseren we op basis van een open inschrijving een AED en EHBO cursus. 

Vacatures

 • Op onze website vind je onze vacatures voor Penningmeester, extra groundsman en bestuurslid park en banen. Wil je meer informatie neem dan contact op met het bestuur. 

Pannenkoekentoss

 • Zaterdag 9 december a.s. organiseren Daphne en Joost een Pannenkoekentoss ipv.een family fun day met spelletjes. Deelname is gratis, opgave niet nodig en vwb de pannenkoeken: op=op!

Ballentoernooi 27 t/m 30 december as. 

 • We zijn vorig jaar begonnen met een nieuwe traditie en deze gaan we uiteraard weer voortzetten. We organiseren weer samen TennisNiels een gezellig kersttoernooi. Gezelligheid staat voorop! Lekker nog even in beweging na de kerstdagen om de kerstkilo's weer te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit toernooi organiseren we weer voor leden, maar ook voor onze Herculesvrienden. Nodig bijvoorbeeld dat leuke competitieteam uit waar je afgelopen najaar tegen hebt gespeeld of die leuke tegenstanders van een toernooi. We spelen vanaf 18.00 uur en de kosten zijn 5,- pp. Inschrijven kan op toernooi.nl zeer binnenkort. 

Verbouwing toiletgroep en kleedkamers

 • Helaas hebben we dit moeten uitstellen vanwege gebrek aan tijd van onze vrijwilligers en bestuurders. We willen dit weer gaan oppakken in het nieuwe jaar. Daarvoor zijn we op zoek naar een projectleider. De tekeningen zijn gemaakt en het programma van eisen. Nu willen we offertes opvragen en kosten voor de verbouwing goed laten keuren in de Algemene vergadering. 
 • Nieuwe ketel douches. We hebben begrepen dat de ketel soms geen warm water geeft in de kleedkamers. Onze huidige ketel is aan vervanging toe. De nieuwe ketel willen we afstemmen op het gebruik in de toekomst. Op dit moment worden er offertes opgevraagd voor een nieuwe ketel. 

Nieuwe opzet training TennisNiels

 • Vanwege de grote vraag naar lessen, heeft Niels Holslag een aantal trainingsmomenten aangepast naar 8 lessers per uur. Hierdoor hebben meer (nieuwe) leden gebruik kunnen maken van lessen. Tot nu toe zijn de bevindingen van lessers goed. Na deze periode zal er een evaluatie plaatsvinden. 

Vrijwilligerstaken voor iedereen

 • Om de betrokkenheid van al onze leden te vergroten willen we ieder lid een steentje laten bijdragen in onze vereniging. Zoals jullie vast al wel hebben begrepen zijn er veel werkzaamheden rondom het park, banen, kantine en commissies. Zoals het woord vereniging al zegt:  Een vereniging is groep mensen die zich hebben vereenigd met hetzelfde doel. Dat is voor ons allen "tennis". Daardoor voelen we ons verbonden met elkaar. Om dit te realiseren moet je soms moeite doen. Wij hebben een lid van onze vereniging gevraagd om hiervoor een plan op te stellen. Hoe kunnen we organiseren dat iedereen zijn steentje bijdraagt? In de Algemene Ledenvergadering zal dit plan voorgesteld worden. 

Roken beperken

 • Vanaf 1 januari 2024 willen we niet dat er gerookt wordt op ons terras. Er wordt nog nagedacht over een plek dat minder in het zicht is en minder overlast veroorzaakt tot 2025. NOCNSF wil dat de sportsector in 2025 geheel rookvrij is. Voor een verwijzing naar dit beleid kan je klikken op deze link.

Heb je vragen voor het bestuur? Mail dan naar [email protected]

Sportieve groeten, 

Bestuur TV Hercules

Nieuwscategorieën


Reacties

Tonnie Nijboer 26-11-2023 18:50

Fijn dat we het hier lezen,maar misschien toch makkelijker datdit via mail kan??

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen