Najaarscompetitie(s)

Ook binnen onze vereniging is het mogelijk om je krachten te meten met tennissers van andere tennisverenigingen in de KNLTB najaarscompetitie(s). Dit zal ervoor zorgen dat je je als speler kunt ontwikkelen.

De najaarsscompetitie 2024 heeft een zeer divers competitie aanbod. Klik hier voor het regionaal competitieaanbod 2024 en hier voor het landelijk aanbod.

Er zijn een paar wijzigingen in het landelijk aanbod, nl:

Gemeng 17+ en Gemengd Zondag zijn samengevoegd
Op zaterdag is er een DD35+ en GD35+ toegevoegd.

In het najaar speel je op de vrijdag, elke vrijdag, dus niet om de week. Hierdoor kunnen wij ook minder teams plaatsen dan in het voorjaar. Op zaterdag en zondag is er voldoende speel mogelijkheid. 
 
Nieuw: Spelen om promotie en degradatie 

Met ingang van dit jaar wordt er tijdens de Najaarscompetitie Tennis ook om promotie/degradatie gespeeld, net zoals de Najaarscompetitie Padel. Door de invoering hiervan wordt het uitdagender om mee te doen, want het blijft tot het laatste moment spannend. Alle wedstrijden zijn namelijk van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen. Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaarscompetitie in 2025 een klasse hoger (indien er een klasse hoger is). Teams die dit jaar 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager. Zo zorgen we er voor dat de competitie spelen nog leuker wordt! Na de inschrijving gaat de KNLTB aan de slag om de indeling zoveel mogelijk op niveau in te delen. Wanneer er wordt geconstateerd dat de indeling beter kan op niveau en/of reisafstand kan de KNLTB indien nodig teams verplaatsen naar een andere klasse..

Een bestaand team heeft voorrang. De vrijdagavond is vol maar op zaterdag en zondag is er voldoende plek. Geef je op voor zondag 2 juni.  Voorwaarde om competitie te spelen is dat je lid bent van Hercules.

Opgave kan via deze link voor 2 juni 2024.

 
Mochten er vragen zijn, dan horen wij het graag!
Hartelijke groeten, Ellen en Sylvia

 

 

 

VCL TV Hercules – Hengelo  e-mail:  [email protected]