vertrouwenspersoon

Ethische commissie / vertrouwenspersoon TV Hercules


Even voorstellen

De meesten van jullie zullen mij mogelijk al kennen van de tennisactiviteiten op de baan. Mijn naam is Martin Vollenbroek en ik ben al enige jaren lid bij TV Hercules. Ik heb gereageerd op de oproep voor vertrouwenspersoon van de vereniging, omdat ik uit mijn werkervaring weet ik dat er situaties kunnen ontstaan die je voor een dilemma stellen.

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je een vervelende situatie meemaakt met iemand op de club waar je last van hebt. Wanneer het moeilijk is om deze situatie alleen op te lossen, kun je bij mij als vertrouwenspersoon terecht. Ik luister naar je verhaal, zoek samen met je naar mogelijkheden om de situatie op te lossen en bekijk met jou nadien of de oplossing voldoende heeft gewerkt. Gewoon even praten kan ook, soms is dat voldoende.

Ik ben geen lid van het bestuur van TV Hercules en opereer geheel onafhankelijk. Alle vragen/verzoeken worden door mij vertrouwelijk behandeld, er gebeurt niets wat je niet weet. Desgewenst kan ik zaken aankaarten bij het bestuur, maar dat gebeurt dan geheel anoniem of in algemene zin. Eventueel kan ik je ook helpen bij het indienen van een klacht bij de vereniging,sportbond of politie.

Je kunt mij bereiken via vertrouwenspersoon@tvhercules.nl. Je hoeft hierin geen informatie te geven. Alleen de melding dat je mij als vertrouwenspersoon wilt spreken is voldoende. Via mail of telefoon maken we dan een afspraak.