Thoma Post Hercules Open


Het alom bekende en vooral gezellige Hercules Open dubbeltoernooi wordt sinds 1998 gehouden op de banen van Sportpark ’t Lansink. Het is mogelijk, dat er (ook) gespeeld dient te worden in het voorweekend.

Ook voor mensen die nog niet al te lang lid zijn van onze vereniging, is dit een ideaal moment om eens de krachten te meten met tennissers van zowel de eigen vereniging als ook van andere verenigingen. We hopen je (ook) dit jaar te mogen begroeten als deelnemer op het Hercules Open 2021.

 

image008  met vriendelijke groet,
  de wedstrijdleiding.

 


Thoma Post Hercules Open 2021

Het Hercules Open 2021 mag doorgaan! Door alle onzekerheid is de inschrijftermijn maar kort. Schrijf je dus snel in om nog mee te doen. Het kan alleen deze week nog! Vraag je teamgenoten, tennismaatjes en/of wie ook allemaal maar zin heeft om weer een wedstrijdje te spelen, om ook mee te doen. Zoals de meesten wel weten zullen we er alles aan doen om er weer een leuk en gezellig toernooi van te maken. Hopelijk tot 5 juli.

Op 4 mei jl. heeft de KNLTB de aankondiging gedaan dat het openingsplan uitgaat van het annuleren van alle open toernooien tot en met 4 juli.

Dit betekent dat wij formeel ons Hercules Open laten starten in week 27. Dit is overigens sinds jaar en dag al onze vaste week waarbij we vanuit het verleden het voorweekend erbij pakken om capaciteit te creëren. Maandag jl. heeft Carina op toernooi.nl  de inschrijving open gezet. Klik hiervoor op deze link.