Nieuwe Leden Commissie

De leden van de Nieuwe Leden Commissie zijn: Riet Koopman, Cor-Jan van de Veen en Henk Wes.
Klik hier voor contactinformatie van de Nieuwe Leden Commissie

 

 

Activiteiten

De Nieuwe Leden Commissie zet zich vooral in om nieuwe leden te werven, begeleiden en te bewegen om aan Hercules-activiteiten (zoals Toss-avonden) deel te nemen.

De Nieuwe Leden Commissie organiseert zelf ook activiteiten ter werving van nieuwe leden, als ook activiteiten om (nieuwe)
leden als lid te behouden, door een betere integratie te bewerkstelligen van die leden in de vereniging.

 

 

 

Open dag

Eén van de activiteiten van de Nieuwe Leden Commissie is de organisatie en begeleiding van de inmiddels traditionele jaarlijkse Open Dag/kennismakingslessen. In heel Hengelo-Zuid en gedeeltelijk ook in noordelijke wijken worden hiervoor flyers verspreid. Deze actie is uitermate succesvol te noemen met een behoorlijk aantal deelnemers, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk lid worden.

Tennislessen

Jeugd Openingsclinic 2013 (44)Een andere taak van de Nieuwe Leden Commissie is het organiseren van de tennis-trainingen/lessen ism. TennisNiels, de tennisschool van ons Hercules-lid Niels Holslag. De zomer- alsmede wintertrainingen worden buiten op de ProBounce-banen gegeven. De periode van de zomerlessen loopt van begin april tot begin oktober. De periode van de winterlessen loopt van begin oktober tot eind maart. Tarieven worden tzt. bekend gemaakt. Voor meer informatie over de tennislessen klik hier.

 

 

Via onze digitale nieuwsbrief ‘t KeetJournaal en de nieuwsberichten op deze website blijft u op de hoogte van alle activiteiten van de Nieuwe Leden Commissie. Benieuwd naar al onze T.V. Hercules activiteiten? Raadpleeg dan nu al onze activiteitenkalender !


  Foto’s van dit evenement vindt u op onze Flickr.com-fotosite met foto’s van alle Hercules evenementen!