Media Commissie

De Media Commissie komt voort uit de voormalige Communicatie/VIP- Commissie en de Internet Commissie en houdt zich bezig met het integreren en introduceren van meerdere digitale communicatiemiddelen (Digitale nieuwsbrieven, Website en Social Media als Facebook, Flickr en Twitter).
U neemt contact op met de redactie via: clubblad@tvhercules.nl of webbeheerder@tvhercules.nl


Redactie

De redactie (en het webbeheer) bestaat momenteel maar uit 1 persoon, Michael Holsbeeke. De redactie maakt deel uit van de Media Commissie. De redactie verzorgt de digitale nieuwsbrief het “Keetjournaal”, vernoemd naar het voormalige papieren clubblad. Daarnaast verzorgt en coördineert de redactie de informatievoorziening op de website tvhercules.nl.

De nieuwsbrieven worden momenteel tweewekelijks per e-mail aan al onze leden en donatoren verstuurd. Hiervoor is het van belang dat u als lid een juist e-mailadres aanlevert aan de ledenadministratie. Wilt u uw (nieuwe) e-mailadres doorgeven, dan wel wijzigen? Geef dit dan door via ledenadministratie@tvhercules.nl.

Oproep versterking redactie en bouw Hercules infranet met gebruik Google-platform…

In 2016 is Hercules volledig digitaal zijn gegaan met de nieuwsvoorziening naar de leden toe. Naast een nieuwe website (WordPress) zijn we voor de digitale nieuwsbrieven gebruik gaan maken van oa. MailChimp.

In 2018 zou ook de interne communicatie (tussen commissies/bestuur) gedigitaliseerd en geformaliseerd worden met behulp van het Google-platform. Met de introductie van de KNLTB-app, die ook gebruik maakt van MailChimp komt in 2019 het hele redactiegebeuren in een stroomversnelling met volop aanpassingen in de huidige opzet en werkwijze van de redactie. We zijn dan ook dringend op zoek naar leden/vrijwilligers met (het liefst verregaande) kennis van WordPress en/of MailChimp om deze transitie te kunnen bewerkstelligen. Wij willen in 2019 graag volledig zelfvoorzienend worden in het beheer van onze website en onze verdere informatieverstrekking aan de leden en onze posteropmaak via de KNLTB-app voor nieuwsberichten ed. Computer en alle benodigde (grafische) software is bij Hercules al aanwezig.

Heb jij deze kennis en/of ben jij bereid je als vrijwilliger je hiervoor bij de vereniging in te zetten, neem dan contact op met de redactie via clubblad@tvhercules.nl of 074-8500911 (voicemail).

Digitale nieuwsbrief

Clubblad

Het KeetJournaal was jarenlang het papieren clubblad van de T.V. Hercules. In 2016 is de papieren versie definitief vervangen door de digitale nieuwsbrief ‘t KeetJournaal. Deze nieuwsbrief wordt 2x per maand via e-mail naar de leden gestuurd.

Momenteel is het (nog) niet mogelijk de digitale nieuwsbrief via de website in te zien. Zorg er dus voor, dat u een juist e-mailadres geregistreerd hebt staan bij onze ledenadministratie.

Knipsel KeetJournaal

INFO-boekje

De editie 2019 is de laatste op papier (en digitaal) aangeboden versie van het TV Hercules -infoboekje.

Naast het KeetJournaal bestaat er het (digitale) INFO-boekje. Dit INFO-boekje dient om de (potentiële) nieuwe leden een beetje wegwijs te maken binnen onze vereniging. Hierin vindt u de belangrijkste zaken op een rijtje. De opzet is vooral om nieuwe leden te laten weten wie (welke commissies) er binnen de T.V. Hercules wat organiseert en hoe u deze commissies kan aanspreken en/of bereiken. Maak er als nieuw lid vooral gebruik van !!! Alle informatie staat ook digitaal en up-to-date op onze website.

Klik hier om het INFO-boekje te downloaden dan wel te raadplegen


Adverteren in de digitale nieuwsbrieven

Wilt u adverteren in de nieuwsbrieven van T.V. Hercules? Neem dan contact op met onze Sponsorcommissie.


Klachten of tips?

Mist u iets op onze sites of heeft u op- en/of aanmerkingen?
Neem dan contact op met de webbeheerder via webbeheerder@tvhercules.nl.

Alle foto’s op 1 plek…

Helaas mogen wij volgens de AVG géén foto’s meer centraal opslaan en publiekelijk weergeven zonder toestemming van alle mensen op de genomen foto’s. Hierdoor komt onderstaand verhaal per 2018 te vervallen. Foto’s tot 2018 zijn nog wel te bekijken…

Met de introductie van de nieuwe website in 2014 hebben we ervoor gekozen om alle TV Hercules foto’s (va 2007!) te plaatsen op Flickr.com, een zogeheten foto-share site. Neem gerust eens een kijkje via deze link https://www.flickr.com/photos/121918723@N07/sets/ of klik op onderstaande afbeelding.

Heb jij foto’s tijdens een T.V. Hercules-evenement gemaakt of van Hercules-leden tijdens competities of toernooien? Stuur ze dan voor publicatie naar de redactie via clubblad@tvhercules.nl