Bardienst

Bardienst Indeling Commissie (BIC)  Bardienstreglement Bardienstruilinstructie » Bardienstrooster

park gesloten t/m 20 mei

Keet en sportpark TV Hercules m.i.v. heden tot en met 20 mei gesloten voor alle activiteiten, conform de richtlijnen van overheid en KNLTB (jeugd uitgezonderd* klik hier voor de voorwaarden).

 

 

 


De procedure rondom de bardienst indeling ligt ter inzage in ‘de Keet’, evenals de gehele bardienst indeling en de ledenlijst. Zie ook het bardienstreglement op deze website. De bardienst indeling wordt verzorgd door de Bardienst Indeling Commissie.


Bardienst Protocol

Als je in 2019 bardienst draait, krijg je kort voorafgaande aan de bardienst, een e-mail van Guido Duijff (Beheer Commissie) met daarin de toegangscode tot ‘de Keet’. Hierin staat ook alle informatie m.b.t. sleutels, wisselgeld, dagopbrengst  etc. vermeld. Het is dus belangrijk dat je met een juist e-mailadres geregistreerd staat!


Bardienst komt niet opdagen?

Als de ingeplande bardienst(en) niet komen opdagen, dan kun je contact opnemen met Elly Oberjé. Zij zal proberen alsnog een (betaalde) AD HOC bardienst op te roepen om de bardienst alsnog te kunnen vervullen. Heb jij interesse om ook (betaalde) AD HOC bardiensten te willen draaien? Ook dan kun je melden bij Elly Oberjé.

tel. Elly Oberjé : 06-41 12 62 66

 


 Wil je géén telefoonnummer op de Hercules-site, het KeetJournaal, in BiC-lijsten, in toernooigegevens, ladderstanden en wat al niet meer gepubliceerd wordt, laat dan je telefoonnummer door de ledenadministratie uit ons ledenbestand verwijderen!


Bardiensten als de banen onbespeelbaar zijn verklaard vanwege de winterse omstandigheden

Indien de banen onbespeelbaar zijn verklaard door de groundsman/BOC kan de BIC ertoe besluiten de ingeplande bardiensten NIET door te laten gaan.


Rooster 2019/2020

  Indien hieronder geen rooster zichtbaar is, dient u de pagina te verversen of kunt u het PDF-bestand via deze link bekijken en downloaden
GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)

NB: De datum bovenaan deze lijst geeft aan hoe recent bovenstaand bardienstrooster is. Het kan dus zijn, dat er al weer enkele diensten (onderling) zijn geruild.