Bardienst

Bardienst Indeling Commissie (BIC)  Bardienstreglement Bardienstruilinstructie » Laatste nieuws over bardiensten

We gaan dit seizoen (2021) gebruik maken van de KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van bardiensten voor en door onze leden. Dit betekent dat de BIC in principe geen bardiensten meer zal inplannen met behulp van het voorkeur-keuzeformulier. Meer informatie vindt u in onze nieuwsbrief en in de laatste nieuwsberichten over bardiensten op de website.


Vanaf aanstaande zaterdag 5 juni gaat De Keet weer open.
De openingstijden zijn als volgt:

  • Toernooien en competities
  • Maandag t/m vrijdag: van 19:00 uur tot 22:00 uur

We kijken er naar uit jullie weer te mogen begroeten!

Uiteraard houden we ons aan de maatregelen omtrent corona en graag verwijzen we jullie daarom nog even naar het artikel op onze website: https://www.tvhercules.nl/2021/06/02/kantine-en-terras-open/


Bardienst draaien

Als je in 2021 bardienst draait, krijg je kort voorafgaande aan de bardienst, een e-mail van Guido Duijff (Beheer Commissie) met daarin de toegangscode tot ‘de Keet’. Hierin staat ook alle informatie m.b.t. sleutels, wisselgeld, dagopbrengst  etc. vermeld. Het is dus belangrijk dat je met een juist e-mailadres geregistreerd staat!


Bardienst komt niet opdagen?

Als de ingeplande bardienst(en) niet komen opdagen, dan kun je contact opnemen met Elly Oberjé. Zij zal proberen alsnog een (betaalde) AD HOC bardienst op te roepen om de bardienst alsnog te kunnen vervullen. Heb jij interesse om ook (betaalde) AD HOC bardiensten te willen draaien? Ook dan kun je melden bij Elly Oberjé.

tel. Elly Oberjé : 06-41 12 62 66

 


 Wil je géén telefoonnummer op de Hercules-site, het KeetJournaal, in BiC-lijsten, in toernooigegevens, ladderstanden en wat al niet meer gepubliceerd wordt, laat dan je telefoonnummer door de ledenadministratie uit ons ledenbestand verwijderen!


Bardiensten als de banen onbespeelbaar zijn verklaard vanwege de winterse omstandigheden

Indien de banen onbespeelbaar zijn verklaard door de groundsman/BOC kan de BIC ertoe besluiten de ingeplande bardiensten NIET door te laten gaan.


We gaan dit seizoen (2021) gebruik maken van de KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van bardiensten voor en door onze leden. Dit betekent dat de BIC in principe geen bardiensten meer zal inplannen met behulp van het voorkeur-keuzeformulier.