Voorjaarscompetitie(s) 2022

Ook binnen onze vereniging is het mogelijk om je krachten te meten met tennissers van andere tennisverenigingen in de KNLTB voorjaarscompetitie(s). Dit zal ervoor zorgen dat je je als speler kunt ontwikkelen. Ook bestaat er de mogelijkheid om aan meerdere competitiesoorten op meerdere dagen mee te doen door dispensatie aan te vragen. Informeer hierover bij de VCL (Vereniging Competitie Leider).

Mochten er vragen zijn, dan horen wij het graag!
Hartelijke groeten, Ellen, Marij en Sylvia

 

 

 

VCL TV Hercules – Hengelo  e-mail:  [email protected]

Voorjaarscompetitie 2022


  • Klik hier voor het competitieaanbod 2022.
  • Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie.
  • Klik hier voor de uitslagen en geplande wedstrijden van alle Hercules-teams.
  • Klik hier voor de baanindeling van de voorjaarscompetitie.

(Voor de Tenniskids Rood/Oranje competitie ga je naar de Tenniskidspagina)


Teamgenoten gezocht

Wij zijn 4 dames in de leeftijd van: 38, 38, 39 en 63 jaar. Onze speelsterkte varieert van 5/6 of een hoge 7. We spelen inmiddels 5 jaar competitie bij TV Timmersweide (zowel voorjaars- soms ook najaarscompetitie). We waren met 7 dames maar helaas hebben 3 dames hun lidmaatschap opgezegd.

Hierdoor zijn wij op zoek naar drie nieuwe dames (of heren) waar wij competitie mee kunnen spelen. We willen hiervoor ook lid worden van TV Hercules.
 
Hebben jullie spelers die nog een team zoeken? Of misschien nog andere ideeën, suggesties die ons verder kunnen helpen? Gezien het feit dat we ons op korte termijn moeten inschrijven voor de competitie (en dan dus ook bij een nieuwe club) hopen we op een snelle reactie, alvast bedankt!
 
We horen het graag! Mvg Nellek Dijk  tel: 06 51 92 07 51
 
 
 

Aanmelden voorjaarscompetitie(s) 2022


De winter moet nog beginnen maar het is alweer tijd om je aan te melden (voor 12 december) voor de voorjaarscompetitie 2022.

De voorjaarscompetitie 2022 heeft een zeer divers competitie aanbod en voor de vrijdagavond is het
een en ander veranderd.

Je hebt als bestaand team voorrang, mits je jouw team hebt opgegeven voor 12 december. Na deze datum vervalt jouw recht en wordt er gekeken welke nieuwe teams wij kunnen plaatsen. Voorwaarde om competitie te spelen is ook dat je lid bent van Hercules.

Opgave voor 12 december 2021 via deze link:

https://tvhercules.knltb.site/form/voorjaarscompetitie_2022