Wintercup 2020-2021

Laatste nieuws WC » Toernooi.nl: WC 2020-2021 Teams en contactinfo 2019-2020 » Foto’s op Flickr.com
De Wintercup wordt georganiseerd door Martin Hoekstra, Joyce Bloemen, Philip Vollenbroek, Pieter Wezel, Sjacco Mol, Wouter Wilmink, Gerard Gerrits.  Het algemene emailadres voor de wintercup is wintercup@tvhercules.nl . De organisatie zal tijdens het evenement een whatsapp-groep aanmaken voor communicatie naar alle aanvoerders.

 

WINTERCUP  2020-2021

Normaal gesproken waren we nu allemaal al flink nerveus…waarom? Voor de intocht van Sinterklaas?

Nee joh…voor de start van de Wintercup natuurlijk!

Rond deze tijd zouden de laatste puntjes van organisatie op de i worden gezet. De bingo-molen zou al terug zijn van het jaarlijkse onderhoud en de meest fanatieke teams zouden al trainingskampen hebben georganiseerd en de inkopers van De Keet zouden al met aanhangers af en aan rijden om genoeg bier en bittergarnituur in te slaan.

 

Maar dit jaar is alles anders…

Iedereen zal snappen dat we op dit moment geen Wintercup kunnen organiseren. De Wintercup staat voor gezelligheid op en rond de baan. Zo lang de Keet dicht zit, de tap gesloten is en de frituurpan niet aan mag heeft het geen zin om een Wintercup te organiseren.

Nu gebleken is dat de geldende maatregelen tot minimaal december gaan duren, kunnen wij niets organiseren. Mocht er een versoepeling komen, dan gaan wij uiteraard aan de slag om te kijken wat er op dat moment nog te organiseren valt.

Blijf gezond en hopelijk tot snel op de baan én in De Keet!

Met vriendelijke groet, De Wintercup Organisatie

 


De Wintercup is een interne wintercompetitie voor dubbel of mixteams die begin november start en bij T.V. Hercules op de buitenbanen gespeeld wordt. De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld en je speelt 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. De wedstrijden worden volgens FTO-reglement gespeeld, oftewel er wordt gespeeld om 2 sets tot de 5 (bij een stand van 4-4 een tie break) met een maximum speeltijd van totaal 1,5 uur. Er zijn per vrijdagavond 2 speelronden, van 19.30 – 20.45 uur en van 20.45 – 22.00 uur. De wedstrijden tellen niet mee voor de KNLTB-rating. Je kunt je met meer dan twee mensen opgeven zodat je binnen je team kunt rouleren.

De wedstrijden zijn ook dit jaar weer te volgen via www.toernooi.nl (zodra deze zijn gepubliceerd). En wat ook heel belangrijk is: de kantine is de hele avond geopend en er worden diverse activiteiten naast het tennis georganiseerd, zie ook:  Laatste nieuws WC »