Wintercup

Laatste nieuws WC » Toernooi.nl: WC 2019-2020 Teams en contactinfo 2019-2020 » Foto’s op Flickr.com
De Wintercup wordt georganiseerd door Martin Hoekstra, Joyce Bloemen, Philip Vollenbroek, Pieter Wezel, Sjacco Mol, Wouter Wilmink, Gerard Gerrits.  Het algemene emailadres voor de wintercup is wintercup@tvhercules.nl . De organisatie zal tijdens het evenement een whatsapp-groep aanmaken voor communicatie naar alle aanvoerders.
Gelet op de maatregelen die het kabinet vanmiddag heeft afgekondigd in de strijd tegen het corona-virus, hebben zowel de KNLTB als NOC*NSF geadviseerd alle sportevenementen tot en met 31 maart 2020 af te gelasten.
Helaas kunnen wij niet anders dan dit advies te volgen en ook de wintercup eruit te gooien.
Het spijt ons… tot volgend jaar 😢

De Wintercup is een interne wintercompetitie voor dubbel of mixteams die begin november start en bij T.V. Hercules op de buitenbanen gespeeld wordt. De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld en je speelt 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. De wedstrijden worden volgens FTO-reglement gespeeld, oftewel er wordt gespeeld om 2 sets tot de 5 (bij een stand van 4-4 een tie break) met een maximum speeltijd van totaal 1,5 uur. Er zijn per vrijdagavond 2 speelronden, van 19.30 – 20.45 uur en van 20.45 – 22.00 uur. De wedstrijden tellen niet mee voor de KNLTB-rating. Je kunt je met meer dan twee mensen opgeven zodat je binnen je team kunt rouleren.

De wedstrijden zijn ook dit jaar weer te volgen via www.toernooi.nl (zodra deze zijn gepubliceerd). En wat ook heel belangrijk is: de kantine is de hele avond geopend en er worden diverse activiteiten naast het tennis georganiseerd, zie ook:  Laatste nieuws WC »

Eerstvolgende Speeldatum

Navigatie

juni, 2020

Sort Options

Geen activiteiten


Teambezetting en Contactinfo Wintercup 2019-2020

Downloaden (DOC, 9KB)