KNLTB Voorjaarscompetitie

De competitie voor senioren valt onder de verantwoordelijkheid van de Technische- en Toernooi Commissie. Voor vragen met betrekking tot de voorjaarscompetitie stuur je een mail naar onze VCL via competitie@tvhercules.nl
» Laatste nieuws competitie- en toernooien

  KNLTB Najaarscompetitie of Jeugdcompetities

Voorjaarscompetitie(s) 2021 geannuleerd

…de KNLTB heeft besloten dat de Voorjaarscompetitie tennis en padel voor senioren én junioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021. <Klik hier voor meer info>


 

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag!

Hartelijke groeten,

Ellen, Marij en Sylvia

VCL TV Hercules – Hengelo

herculesvcl@gmail.com

 

 


Nieuwe VCL

We hebben witte rook voor de opvolging van Marij als VCL. Dit zal in een duo rol worden gedaan door Ellen Emmerink en Sylvia van Keimpema. Marij zal de dames gaan inwerken.

Algemene info voorjaarscompetitie(s) 2021

Ook binnen onze vereniging is het mogelijk om je krachten te meten met tennissers van andere tennisverenigingen in de KNLTB voorjaarscompetitie(s). Dit zal ervoor zorgen dat je je als speler kunt ontwikkelen. Ook bestaat er de mogelijkheid om aan meerdere competitiesoorten op meerdere dagen mee te doen door dispensatie aan te vragen. Informeer hierover bij de VCL (Vereniging Competitie Leider).

 

NB: Opmerking tbv bijgevoegde overzicht: TV Hercules biedt GEEN zomeravond tennis aan op woensdag.


Ga hier naar info over de KNLTB Najaarscompetitie


  • Nieuw vanaf 2019   –  Alle vrijdagteams (HD,DD,GD) spelen nog maar 4 wedstrijden in totaal per wedstrijdronde
  •                                          –  De gehele voorjaarscompetitie is landelijk geworden.
  • Nieuw vanaf 2018
    – Verkort Spelen
    Vanwege de behoefte bij verschillende doelgroepen naar kortere en planbare competitiedagen, gaat er vanaf de Voorjaarscompetitie 2018 verkort gespeeld worden in alle gemengd- en dubbelpartijen. Dit betekent een wedstrijdtiebreak in plaats van een volledige derde set.Voor de 8&9-competitie op de donderdagavond geldt compact spelen. Wil je weten hoe deze vormen werken? Klik hier voor de infographic of lees meer op de KNLTB website.

– Versoepelde invallersregeling  Wordt je gevraagd om in te vallen in een competitieteam? De invallersregeling wordt per 2018 versoepeld, waardoor er lang niet altijd meer dispensatie hoeft te worden aangevraagd. Check dit altijd even bij onze VCL (Verenigingscompetitie leider).


 

  • Alle aanvoerders worden door de VCL (Verenigingscompetitie leider) aangemeld bij de ledenadministratie om rechten te krijgen binnen MijnKNLTB om de standen na de wedstrijden in te voeren.
  • Wedstrijden inhalen? Inhaalafspraken svp zsm met de VCL doornemen en afstemmen ivm beschikbaarheid banen en bardiensten (indien mogelijk)!
  • !Belangrijke wijziging voorjaarscompetities op zaterdag/zondag! De aanvangstijden voor de zaterdag/zondagcompetitie zijn verruimd en liggen nu tussen 09.00-16.00 uur.

Competitiebijdrage per team ( indicatie 2017 ) *:
Senioren district                €65,00 p/team
Senioren landelijk             €100,00 p/team

NB: Bij de senioren zijn de tarieven incl. ballen. *Deze kosten zijn nog onder voorbehoud.


nog niet bekend

 


  Uitslagen zijn te vinden via de website mijnknltb.toernooi.nl. Klik op ons logo hieronder om naar de uitslagenpagina te gaan.

— nog niet beschikbaar —

Vrijdagavond

Zaterdag gehele dag

Zondag gehele dag

 

(zie ook het publicatiebord op park)