KNLTB Najaarscompetitie

De competitie voor senioren valt onder de verantwoordelijkheid van de Technische- en Toernooi Commissie. Voor vragen met betrekking tot de voorjaarscompetitie stuur je een mail naar onze VCL via competitie@tvhercules.nl. De competities van de jeugd worden georganiseerd door de Jeugd Commissie (ga naar de Jeugdpagina)
Het kabinet heeft extra maatregelen afgekondigd om de snelle stijging van het aantal corona-besmettingen tegen te gaan. Alle sportwedstrijden zijn verboden en daarom is de competitie stop gezet.

Blijf gezond.

Met sportieve groet,
Sylvia, Ellen en Marij.

 

 

Aanvoerdersavond:

woensdag 4 september 19.30 – 20.30 uur.

Aanmelding:

Elk team dient zich uiterlijk 25 juni aan te melden voor deelname aan de Najaarscompetitie. Voor vragen neem je contact op met de VCL (Vereniging competitie leider).


Aanbod Najaarscompetitie(s) in 2020

 


Terug naar boven

 

 


 

  Meer info op knltb.nl


Reservespelers gezocht!

Geef je op als speler voor de reservelijst via competitie@tvhercules.nl met vermelding van je speelsterktes (enkel/dubbel) en voor welke competitie(s) je reserve wilt zijn.


Er zijn nieuwe landelijke maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Wij kunnen de competitie doorzetten maar zonder publiek en de kantine is gesloten. Wel zijn de kleedkamers en de toiletten in de kleedkamers open.
De aanvoerder opent de poort en de kleedkamers. Heb je geen sleutel dan is deze aan te schaffen voor Euro 3.00.
(denk ook de deuren weer op slot doen wanneer je als laatste het park verlaat)
Omdat de kantine gesloten is, is het ontvangst van de tegenpartij zonder koffie, thee en wat lekkers erbij. Ook het drankje na afloop kan dus niet. Advies is dus om voor eigen eten en drinken te zorgen. De komende 3 weken is het alleen tennissen. Wij snappen dat dit afbreuk doet aan de gezelligheid van het spelen van de competitie. In deze tijd zitten/werken we met de nieuwe maatregelen al genoeg thuis en een sportmoment willen wij jullie niet ontnemen.
Hierdoor is de baanindeling aangepast. Om ervoor te zorgen dat spelers niet langer op het park zijn dan noodzakelijk komt de aanwezigheidstijd te vervallen. Teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de digitale team uitwisseling direct de baan op.
Na afloop van de laatste partij verlaten beide teams zo snel mogelijk het park.
Als aanvoerder graag de tegenpartij inlichten over de gewijzigde aanvangstijd!
Dit geldt zeker voor aankomende vrijdag en zaterdag. De tijden voor de volgende weken gaan wij aanpassen via het systeem.
De vrijdag is nu ingedeelt in 2 shifts, zodat spelers niet hoeven te wachten.
Op zaterdag hebben we aanvangstijden aangepast naar 10.00 en 14.00. Wij hopen dat de teams welke om 10.00 beginnen om 14.00 klaar zijn. Je hebt dan ook 2 banen ter beschikking. Kijk goed naar het maken van jullie opstelling zodat je niet vast loopt.
Zondag blijft zoal het is.
Ondanks alles een mooie voortzetting van de competitie gewenst.
Stay safe!
Sportieve groet,
Sylvia, Ellen en Marij.

vrijdagavond

Zaterdag

logo tenniskidsDe Tenniskids jeugdcompetitie wordt afgehandeld door de Jeugd Commissie.

Voor informatie over de Tenniskids competities ga je naar de

Jeugdpagina