CORONA-protocollen

Avondklok

Met de ‘avondklok’-maatregel van kracht, dient het park per 31 maart a.s. vanaf 21.45 uur verlaten te zijn, opdat een ieder om 22.00 uur thuis kan zijn. De individuele leden hebben een eigen verantwoordelijkheid om zich aan die verordening te houden. Vriendelijk verzoek: geef alle Hercules-leden de kans om te tennissen en klok netjes af op 45 minuten. Bedankt!

Voor TennisNiels brengt dit weer nieuwe complicaties met zich mee voor de senioren trainingen later op de avond. Hij zal zelf maatregelen treffen om hieraan zo goed mogelijk het hoofd te bieden, Eventueel, mocht dat nodig geacht worden, kan er -na overleg met bestuur- een extra bepaling voor gebruik van de banen ingesteld worden.
Bestuur Hercules

Versoepeling coronamaatregelen met betrekking tot het mogen dubbelen voor alle leeftijden is ingegaan per 16 maart jl. Natuurlijk wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand houden*! De overige lockdown-maatregelen als avondklok, geen publiek en geen gebruik van kantine en kleedruimten zijn voorlopig verlengd tot 30 maart a.s.

(* Uitzondering betreft jeugdspelers én jong volwassenen t/m 26 jr., zie ook link knltb.nl hieronder)

> lees verder via knltb.nl

 


 


Er gelden momenteel ivm. de CORONA-CRISIS CORONA-PROTOCOLLEN binnen TV HERCULES

Aanwezigheid op het park

NEEMT ALLEN VERANTWOORDELIJKHEID EN SPREEK ELKAAR ER OOK OP AAN:
HOU JE AAN DE REGELS, VOORKOM ELK RISICO OP BESMETTING.
DAN KUNNEN WE MET ALLE PLEZIER TENNISSEN, EN OOK BLIJVEN TENNISSEN !!
bestuur@tvhercules.nl

 

 


 

 

 

 

 

 

 


CORONA-PROTOCOL AANWEZIGHEID OP HET PARK

Let op, de punten die betrekking hebben op het gebruik van de kleedkamers, douches en de kantine komen met directe ingang te vervallen! Ook is dubbelen tijdelijk verboden, zie verhaal KNLTB bovenaan deze pagina (link↑)

 

wordt het document hieronder niét weergegeven, klik dan op downloaden onder het witte blok

Downloaden (DOCX, 36KB)

 

 


Klik hier voor alle corona-issues op de KNLTB-site