Activiteitenkalender

Baanbezetting: een rode markering bij/vóór een activiteit/evenement geeft aan, dat er beperkte baancapaciteit tot géén ruimte voor vrij recreatief tennis is gedurende het evenement. Hou hier dus rekening mee! Voor de baanbezetting door de tennislessen klik hier. Er worden géén lessen gegeven van 15 juli t/m 10 augustus (2020).

 


AVONDKLOK

Met de ‘avondklok’-maatregel van kracht, dient het park vanaf 31 maart a.s. per  21.45 uur verlaten te zijn, opdat een ieder om 22.00 uur thuis kan zijn. De individuele leden hebben een eigen verantwoordelijkheid om zich aan die verordening te houden. Vriendelijk verzoek: geef alle Hercules-leden de kans om te tennissen en klok netjes af op 45 minuten. Bedankt!

Voor TennisNiels brengt dit nog steeds complicaties met zich mee voor de senioren trainingen later op de avond. Hij zal zelf maatregelen treffen om hieraan zo goed mogelijk het hoofd te bieden, Eventueel, mocht dat nodig geacht worden, kan er -na overleg met bestuur- een extra bepaling voor gebruik van de banen ingesteld worden.
Bestuur Hercules

meer info via onze CORONA-PROTOCOLLEN pagina

 


♠   Koffietennis:

Ivm. de versoepeling voor dubbelen voor volwassenen per 16 maart a.s. kan het koffietennis weer doorgang vinden per dinsdagochtend 16 maart a.s. om 9.30 uur. Zonder de koffie helaas.

 

Toss-tennis:
Ivm met de aangescherpte Corona regels gaat voorlopig de toss niet door.

Tennislessen:
voor de laatste info klikt u hier