Nieuwsbrief ‘t KeetJournaal -zondag 17 oktober 2021-

logo nieuwsbriefEr is zondag 17 oktober  jl. een digitale nieuwsbrief (‘t KeetJournaal) uitgegaan naar alle leden.  De volgende nieuwsbrief is gepland op of rond 1 november a.s.

 

 

Heb je géén nieuwsbrief ontvangen?   Dan sta je misschien niet met een (correct) e-mailadres geregistreerd bij onze ledenadministratie. Geef je juiste e-mailadres dan ook zsm. door aan de ledenadministratie via ledenadministratie@tvhercules.nl en blijf voor T.V. Hercules ook in de toekomst bereikbaar voor alle nieuwsberichten, uitnodigingen , aanmeldingen enz.

NB: voor het versturen van de nieuwsbrief wordt gebruik gemaakt van de ledenlijst van de vorige maand. Heb je dus een wijziging doorgegeven in de laatste 4 weken, dan is het mogelijk, dat deze in de lijst voor de redactie nog niet verwerkt is.

m.vr.gr. Michael Holsbeeke,
redactie T.V. Hercules