Kort verslag bestuursvergadering 15 september jl.

Graag willen wij jullie op de hoogte brengen van wat er speelt binnen de vereniging en het bestuur. Je vindt hier een kort verslag van wat er is besproken. Heb je vragen of opmerkingen laat ons dat dan weten.

 

 

 • Digitaal afhangen wordt per 1 okt ingevoerd.  Dit is al mogelijk via de KNLTB club app, fysiek op de club, maar vanaf medio oktober is dit ook mogelijk via de nieuwe website.
 • All-inn contributie voor de jeugdleden, afspraak juridisch is het mogelijk om Niels in te huren. Niels staat hier ook voor open. Voor senioren blijft hij zelfstandige. Wens is om hier in het nieuwe jaar mee te starten.
 • Padel, de gemeente wordt uitgenodigd om in gesprek te gaan over de mogelijkheden over uitbreiding van ons Park voor Padelbanen. De gemeente is op dit moment niet bereid om ruimte in te leveren van het Hercules-veld. We zijn 20 november as. van 19-22 uur uitgenodigd voor een Clinic bij Topspinners om kennis te maken met Padel. Hiervoor kunnen Hercules-leden zich aanmelden.  (bij slecht weer zou Padel Plaza kunnen)
 • Evaluatie Oldstars, opkomst erg goed. 18 nieuwe spelers. Veel positieve reacties hierover ontvangen. De week daarop ook weer een goede opkomst. Hoe gaan we nu verder. Voor dit gevolg, kan subsidie aangevraagd worden. Bestuur gaan actieplan opstellen voor aanvragen subsidie.
 • Bardienst, te kort aan bardienstleden. De bardienstleden zijn veel minder geworden. Hoe gaan we daar in de toekomst mee om. Niet bardienstleden benaderen of zij niet alsnog bardiensten willen draaien. Wel gemotiveerde leden achter de bar.
 • Henrike ter Horst, zal de volgende vergadering het bestuur een korte workshop geven over hoe wij Hercules ons willen profileren. Hoe zetten we media in, wat zijn onze waarden en normen en wat willen wij uitstralen.
 • Lichtuitval bleek veroorzaakt te zijn door een hack. Dit is nu opgelost en niet meer voorgekomen.

Rondvraag

 • Parkeerplaats staat vol op woensdag. Dit zorgt ervoor dat er geen plek is voor onze oldstars. Er wordt contact ogenomen met TIO
 • Niels Holslag organiseert  soort van open lesdag 3 of 4 oktober.
 • Er is subsidie aangevraagd voor werving leden.
 • Laptop toernooicommissie moet vervangen worden. Sponsor commissie vraagt LEC welk bedrag nog open staat.
 • Is de frequentie van de nieuwsbrief die nu elke twee weken verschijnt per mail niet te vaak en moet de lay-out van de nieuwsbrief een update krijgen? De nieuwsbrief kan in de toekomst ook via de KNLTB club app opgemaakt worden en verstuurd worden met Push-up berichten en per mail.

Volgende vergadering : 6 oktober 2021, 19.30 uur