Deadline zelfstandig inplannen bardiensten

Zoals u wellicht weet zijn we dit seizoen overgestapt naar de KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van uw bardiensten. Helaas heeft nog niet iedereen met een bardienst-lidmaatschap zijn of haar bardiensten voor dit seizoen ingepland. Om alle diensten rond te krijgen zijn we daarom genoodzaakt om een deadline in te stellen:

De uiterste inschrijftermijn voor alle bardiensten is nu gezet op 21 augustus

Houd er rekening mee dat alle bardienst-leden die na deze datum nog geen bardienst(en) hebben ingepland net als eerder geheel willekeurig zullen worden ingedeeld! Als eerste zullen we die leden willekeurig indelen die nog geen enkele dienst hebben ingepland, daarna volgen de mensen die nog geen tweede dienst hebben ingepland.

Een eenmaal ingeplande dienst kan tot 6 weken voor aanvang van deze dienst niet meer worden geannuleerd. U blijft dan verantwoordelijk voor de invulling van deze dienst en u dient derhalve zelfstandig vervanging te regelen in geval van verhindering.

In het volgende filmpje wordt uitgelegd hoe u de ClubApp kunt downloaden en installeren: www.youtube.com/watch?v=15KQ7p9FSlU.

Andere functionaliteiten van de app zullen t.z.t. ook ter beschikking komen op de app.

De App beschikt over de volgende functionaliteiten;

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwberichten zijn zichtbaar in de app;
  • Competities en toernooi uitslagen;
  • (Bar)diensten;
  • Laddercompetitie;
  • Ledenlijst;
  • Persoonlijk profiel;
  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda;
  • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen;
  • Afhangen; leden kunnen via de App een baar reserveren.

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB (support.knltb.club/support/home). Voor vragen over de ClubApp en de bardienst-indeling kun je ook terecht bij de BIC via bardienst@tvhercules.nl.

Download de ClubApp nu en profiteer ook mee van alle voordelen die de app biedt!

Met vriendelijke groet namens de BIC,

Dave Wissink en Elly Oberjé