Hercules Open 2021

Dit waren de finalisten van het Thoma Post Hercules Open 2021! We kijken terug op een schitterend toernooi. Wij bedanken de organisatie, vrijwilligers, toeschouwers, sponsoren en natuurlijk alle deelnemers. Zonder jullie allen was het niet gelukt. Bedankt toppers en tot volgend jaar!

 

 

 

eerdere berichten…


Het Hercules Open 2021 mag doorgaan! Door alle onzekerheid is de inschrijftermijn maar kort. Schrijf je dus snel in om nog mee te doen. Het kan alleen deze week nog! Vraag je teamgenoten, tennismaatjes en/of wie ook allemaal maar zin heeft om weer een wedstrijdje te spelen, om ook mee te doen. Zoals de meesten wel weten zullen we er alles aan doen om er weer een leuk en gezellig toernooi van te maken. Hopelijk tot 5 juli.

Op 4 mei jl. heeft de KNLTB de aankondiging gedaan dat het openingsplan uitgaat van het annuleren van alle open toernooien tot en met 4 juli.

Dit betekent dat wij formeel ons Hercules Open laten starten in week 27. Dit is overigens sinds jaar en dag al onze vaste week waarbij we vanuit het verleden het voorweekend erbij pakken om capaciteit te creëren. Maandag jl. heeft Carina op toernooi.nl  de inschrijving open gezet. Klik hiervoor op deze link.