Clubkampioenschappen 2021

Het zit er weer op! De Clubkampioenschappen zijn gespeeld. De winnaars en winnaressen zijn bekend. Langs deze weg bedanken wij alle deelnemers, supporters, vrijwilligers en natuurlijk de organisatie. Jullie zijn allemaal toppers! ­č嬭čśÇ

 

 


Het eerste clubtoernooi van Hercules is een feit! Het kan niet anders dan weer een gezellig toernooi worden.
Heel veel (speel)plezier gewenst.

 

 

 

 

 

 

 

 


Voor iedereen die deze week meedoen aan de Clubkampioenschappen: veel succes, maar bovenal; veel plezier! ­čĹŹ

 

 

 

 

 

 

 

eerdere berichten


Speeldata 2021: 21 t/m 27 juni

De clubkampioenschappen voor senioren worden ieder jaar door de Technische- en Toernooi Commissie georganiseerd. Er wordt hierbij gestreden om de felbegeerde titels in de categorie├źn enkel, dubbel en mix.

Aanmelden tot 18 juni a.s. via:   www.toernooi.nl