Inschrijving bardiensten met de Knltb ClubApp voor Hercules toernooien

Kantine en terras weer geopend!

Goed nieuws! Onze keet en het terras zijn inmiddels weer geopend voor het publiek onder bepaalde voorwaarden. Zo mogen er weer maximaal 50 mensen op het terras zitten of in het clubhuis onder voorwaarde dat de basisregels zoals de 1,5 meter afstandsregel in acht worden genomen. Het nuttigen van een drankje of hapje dient uitsluitend aan de tafels plaats te vinden met een maximum van 4 personen per tafel. Het is nog niet toegestaan om aan de bar te zitten. De kleedkamers en douches mogen weer worden gebruikt.

Bardienstplanning met de KNLTB ClubApp voor reguliere bardiensten per vrijdag 4 juni geopend voor het inplannen van uw bardiensten.

Het openen van de keet betekent uiteraard ook dat we het bardienstrooster weer rond moeten krijgen. Zoals u eerder heeft kunnen lezen worden de diensten dit seizoen uitsluitend gepland en ingevuld met behulp van de KNLTB ClubApp door de leden zelf.

Inmiddels staan bijna alle bardiensten beschikbaar voor het inplannen met de ClubApp, waaronder de competitie, de clubkampioenschappen en de Hercules Open.

Op de korte termijn hebben we nu met name mensen nodig voor een bardienst bij de Hercules Open. Wij zouden het daarom erg op prijs stellen als u een dienst bij deze toernooien wilt inplannen !

Sinds de heropening is tv Hercules begonnen met twee nieuwe weekend bardiensten op de zaterdag- en op de zondagmiddag. Er is helaas besloten om hier per direct weer mee te gaan stoppen omdat er maar erg weinig animo voor was.

Zoals u weet zijn we dit seizoen overgestapt naar de KNLTB ClubApp voor het zelfstandig inplannen van uw bardiensten. Dit betekent dat de BIC geen bardiensten meer zal inplannen met behulp van het voorkeur-keuzeformulier.

In het volgende filmpje wordt uitgelegd hoe je de ClubApp kunt downloaden en installeren: www.youtube.com/watch?v=15KQ7p9FSlU.

Andere functionaliteiten van de app zullen t.z.t. ook ter beschikking komen op de app.

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB (support.knltb.club/support/home). Voor vragen over de ClubApp kun je ook terecht bij de BIC via bardienst@tvhercules.nl.

Doe je ook mee? Download de ClubApp nu en profiteer ook mee van alle voordelen die de app biedt!

Nieuwe leden

Wanneer u nieuw bent bij tv hercules of nog geen of onvoldoende ervaring hebt met het draaien van bardiensten bij tv Hercules verzoeken wij u om uw dienst in te plannen bij een dubbele bardienst zoals bij de Clubkampioenschappen, competitie, of bij de Toss op de dinsdagavond. Alle reguliere doordeweekse bardiensten worden in principe gedraaid door maar 1 persoon. Bij vragen kunt u contact opnemen met de BIC (bar indeling commissie) via bardienst@tvhercules.nl.

Ruilen van een bardienst

Wanneer u zich eenmaal heeft ingeschreven voor een bardienst via de ClubApp kunt u deze tot 60 dagen voor de datum van die dienst niet meer annuleren. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn voor een bardienst dan blijft u zelf verantwoordelijk voor het ruilen of vervangen van deze dienst en blijft deze ook onder uw naam in de planning staan. Na 60 dagen voor aanvang van een ingeplande dienst is het wel mogelijk om deze te annuleren en weer een nieuwe dienst in te plannen.

Nieuwe kassa

Tv Hercules heeft een nieuwe kassa aangeschaft. De nieuwe kassa is gebruiksvriendelijk en er ligt bij de kassa ook een instructieformulier. Bij eventuele problemen kunt u altijd contact opnemen met iemand van de vereniging (contactgegevens zijn beschikbaar bij de kassa). Zie ook de volgende instructievideo voor de kassa bediening: Instructievideo Twelve Kassa – Twelve Helpdesk NL

Met vriendelijke groet namens de BIC,

Dave Wissink en Elly Oberjé