Zomer Challenge 2021

Tennisvereniging Hercules Hengelo biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 2 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan de Toss avonden die elke 1e en 3e dinsdag van de maand worden georganiseerd. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 45,00. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de ledenadministratie op ledenadministratie@tvhercules.nl en aanmelden kan online hier.

Downloaden (DOCX, 17KB)