Secretaris gezocht

Beste leden,
Ik heb besloten om mijn functie als secretaris van het bestuur vaarwel te zeggen en wil graag het stokje overdragen aan iemand anders.
Ik zal niet geheel uit beeld verdwijnen want ik blijf inzetbaar als vrijwilliger bij projecten of biedt graag ondersteuning daar waar dat nodig mocht zijn en natuurlijk blijf ik heerlijk tennissen bij deze vereniging. Het bestuur is daarom dan op zoek naar een opvolger.

In de laatste jaren is er veel veranderd wat betreft de taken in deze functie. Deze is niet alleen meer gericht op secretariële (administratieve) taken maar maakt nu ook onderdeel van het bestuur-team, waarin gezamenlijk alles in overleg en ter hand genomen wordt, wat in de vereniging aandacht,
coördinatie, (aan)sturing, en beleidsvorming en -beslissingen vraagt. Kortom, samen de vereniging besturen.

 

 

Mocht je interesse of vragen hebben over deze functie neem dan vrijblijvend contact met mij of met een van de andere bestuursleden.
Er is een draaiboek voor de functie aanwezig.

Met vriendelijke groet,
Elly Oberjé
secretaris@tvhercules.nl