Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar

Reminder:

Wil je met jouw team competitie spelen in het najaar geeft je dan nu op en meld je dan aan voor 5 juni 2021.

Update met betrekking tot vrijdagavond competitie:
Omdat de KNLTB heeft besloten dat de vrijdagavondcompetitie NIET om de week gespeeld wordt, zullen wij nadat wij alle antwoorden binnen hebben bekijken of wij ook daadwerkelijk alle teams kunnen plaatsen op de vrijdagavond.

Groet Ellen en Sylvia


Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment geen ruimte om meer versoepelingen toe te staan. Het openingsplan en de routekaart geven aan dat wellicht sporten binnen vanaf 18 mei en wedstrijden voor jeugd vanaf 26 mei mogelijk zijn. Voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart pas mogelijk vanaf 7 juli. Er is nu weinig perspectief op eerdere versoepelingen en wijzigingen in het stappenplan om officiële competities te organiseren. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie tennis en padel voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021. De jeugdcompetitie (Tenniskids, Junioren en jeugd padelcompetitie) kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. We verwachten in de week van 18 mei, na de volgende persconferentie hier duidelijkheid over te kunnen geven…

aldus de KNLTB, ga hier naar de knltb-website