Najaarscompetitie Jeugd Oranje 2020

Wow wat spannend de eerste tennis competitie voor Oranje 2 Hercules.
Eerste competitiedag 6 Sept. in de Lutte bij Kardoes, 9.15 uur aanwezig, poeh wat vroeg op de Zondagmorgen.
Prachtig weer en we beginnen allemaal met een warming up. En dan mogen de eersten beginnen aan hun eerste dubbelspel. Waar moet ik staan, wat is de stand, in of uit, wie moet er opslaan het is wel heel veel nieuws voor de kinderen. Maar toch worden er al enkele partijen gewonnen en behaald Hercules de derde plek.
Gaandeweg de competitie werden de regels en manier van spelen natuurlijk steeds duidelijker. Iemand die even hielp met tellen en in of uit kon zeggen was altijd wel handig.
Dit was op de competitiedag bij Hercules wel heel goed geregeld veel vrijwillige kinderen hielpen dus als ‘scheidsrechter’ mee.
Een hele goede warming up van trainer Niels viel goed in smaak bij de grote groep kinderen. Kruispas,Huppelen,Ladder lopen en met de armen zwaaien van alles wat.
Door de goede organisatie liep alles heel soepel en konden er veel partijtjes gespeeld worden.
4 Oktober uit naar Ootmarsum de nieuwe Corona regels maken het er niet leuker op maar toch op naar Ootmarsum met het team. Geen koffie voor de ouders helaas. Maar goed de teleurstelling werd al gauw omgezet in juichen want vele potjes werden gewonnen en onder het genot van een zakje chips werd de uitslag bekend gemaakt. Een eerste plaats !! Jaa we zijn eerste Hoeraa!! We waren ook net op tijd klaar want het begon nog harder te regenen.
Kortom een spannende leerzame en leuke competitie met dit team.
We zijn benieuwd hoe Thijn,Milou,Douwe,Sven en Esmee het gaan doen in 2021.
Hopelijk is de corona weg en kunnen we allemaal gezond de baan op.
Ik wil alle ouders en vrijwilligers ook heel erg bedanken voor alle support en inzet.
Dominique Oberjé