LEDEN T/M 18 JAAR MOGEN TENNISSEN 

Gezien de gewijzigde corona maatregelen en het weinig of geen aanwezigheid van de jeugd op de daarvoor bestemde tijden is het besluit genomen dat wij per ingang van maandag 11 mei géén gebruik meer gaan maken van toezichthouders voor de Jeugd.

het bestuur


 

 

 

Kinderen t/m 12 jaar en leden t/m 18 jaar kunnen ‘vrij’ tennissen (dus ook buiten de lessen van TennisNiels om) op alle dagen van 16 tot 18 uur.  Er is dan vrijwel steeds namens Hercules een ‘toezichthouder’ op ’t park aanwezig. Kijk op ’t rooster op de website wanneer er een toezichthouder is (de eerste 3 weken elke dag, m.u.v. 10 mei, moederdag, dan is ’t park gesloten).
Zonder toezichthouder mag er niet getennist worden. 
Ouders mogen niet (met hun kinderen mee) het park op.
leden in leeftijd ouder dan 12 jaar dienen continu 1,5 mtr onderlinge afstand te houden.
Liefst vóór de tijd thuis naar de WC, zodat daar op het park liever geen gebruik van gemaakt hoeft te worden. 

WAT MOETEN LEDEN DOEN OM TE MOGEN TENNISSEN 

 • Bel de toezichthouder van die dag(*) om te vragen naar beschikbaarheid van een baan / om te reserveren; ook voor een vriendje/vriendinnetje die wilt meenemen om samen te tennissen (dat is dan jouw gratis introducé).
  (*) zie rooster van toezichthouders met tel. nrs. Op de site.
  Het meest praktisch is natuurlijk om je als groepje van 2 of 4 aan te melden om op één baan te spelen. 
 • Op moment dat er een baan is (niet langer dan 10 min. van te voren op het park aanwezig zijn), ga je naar de baan, en meld je je bij de toezichthouder.
 • De toezichthouder deelt je dan op de baan in. Hij/zij bepaalt ook de –maximale- tijd dat je op de baan mag, e.e.a. afhankelijk van drukte / belangstelling. 
 • Na het tennissen ga je onmiddellijk weer van het park af (naar huis). 

HERCULES CORONA VERANTWOORDELIJKE: 

Abe de Jong  06-13681997 

TAKEN CORONA TOEZICHTHOUDER: 

 • Park open doen (16 uur) en na afloop om uiterlijk 18 uur afsluiten van het park (corona-sleutel in de Keet, sleutelprocedure conform bardienst) 
 • Toezien op naleving van de regels 
 • Het regelen van, en toezien op de baanbezetting, de reservering (telefonisch bij toezichthouder aangemeld), de indeling van de (niet-les-banen) in principe 4 kinderen per baan;
  Als er vriendjes/vriendinnetjes meekomen (offficieel introducé, gratis) spelen die mee op de baan met het lid dat introduceert; registreren van naam, email, tel. nr. van de evt. niet-leden (potentiële nieuwe leden).
  Van de leden gaat er een pasje in het klokbord, plaats van introducé blijft leeg. 
 • Toezien gedrag op de banen:  1,5 mtr afstand bij jeugd t/m 18 jr, baan wisselen met de klok mee. 
 • Het veelvuldig schoonmaken, desinfecteren van spullen die gebruikt, aangeraakt worden (klokbord, scoreborden, wc’s wastafels, kranen, deurklinken, alhoewel die minimaal of geheel niet gebruikt/aangeraakt dienen te worden); De spullen daarvoor (desinfectans, papieren doek) zijn op het park aanwezig. 
 • Eerste aanspreekpunt voor vragen van (jeugd)leden. 
 • Aanspreekpunt voor controlerende gemeentelijke BOA’s op naleving van de regels.

Rooster corona toezichthouders

Downloaden (XLSX, 10KB)

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter