Bardienst

Bardienst Indeling Commissie (BIC)  Bardienstreglement Bardienstruilinstructie » Bardienstrooster

De Kantine is per direct gesloten ivm. de corona-maatregelen ingesteld door onze regering.


De procedure rondom de bardienst indeling ligt ter inzage in ‘de Keet’, evenals de gehele bardienst indeling en de ledenlijst. Zie ook het bardienstreglement op deze website. De bardienst indeling wordt verzorgd door de Bardienst Indeling Commissie.


Bardienst draaien

Als je in 2020 bardienst draait, krijg je kort voorafgaande aan de bardienst, een e-mail van Guido Duijff (Beheer Commissie) met daarin de toegangscode tot ‘de Keet’. Hierin staat ook alle informatie m.b.t. sleutels, wisselgeld, dagopbrengst  etc. vermeld. Het is dus belangrijk dat je met een juist e-mailadres geregistreerd staat!

 

Corona-protocol bardiensten

In principe blijft de basis van de bardienst taken ongewijzigd. Het is echter wel noodzakelijk om je te houden aan de algemene corona voorschriften zoals bekend vanuit de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe taken i.v.m. het nieuwe coronaprotocol dat geldt voor de heropening van de kantine en het terras. >> Raadpleeg hier de ingestelde CORONA-protocollen.

Nieuwe taken bardienst

  • Bij aanvang van de bardienst worden eerst alle tafels zowel binnen als buiten schoongemaakt met reinigingsmiddel;
  • De schuifdeur naar het terras wordt deels geopend zodat er een aparte in en uitgang gecreëerd wordt;
  • De bardienst kan op verzoek aanvullende informatie verstrekken aan leden en bezoekers over het nieuwe protocol en de nieuwe gang van zaken in de keet en op het terras.

Gebruikers van de kantine en het terras dienen de vuile vaat in de geplaatste kratjes te plaatsen. De bardienst zal er op toezien dat deze regelmatig worden opgehaald, en er een nieuw kratje wordt teruggeplaatst.

  • De bardienst is verantwoordelijk voor het ieder uur schoonmaken van de bar en de tafels met reinigingsmiddel en dient tevens ieder half uur zijn of haar eigen handen te wassen;
  • De bardienst stimuleert gebruikers zoveel mogelijk contactloos te betalen;
  • De bardienst kan leden en bezoekers aanspreken op hun gedrag i.v.m. de nieuwe regels. Leden en bezoekers dienen ten alle tijden aanwijzingen en instructies van de bardienst op te volgen;
  • Er zullen vinyl handschoenen beschikbaar zijn en opvallende hesjes voor de bardienst zodat deze goed herkenbaar is;
  • Indien u met meerdere mensen achter de bar staat maak dan een taakverdeling zodat je voldoende de 1,5 meter afstand kunt behouden

De bardienst dient er op toe te zien dat er niet meer dan 30 personen tegelijk in de kantine aanwezig zijn

 


Bardienst komt niet opdagen?

Als de ingeplande bardienst(en) niet komen opdagen, dan kun je contact opnemen met Elly Oberjé. Zij zal proberen alsnog een (betaalde) AD HOC bardienst op te roepen om de bardienst alsnog te kunnen vervullen. Heb jij interesse om ook (betaalde) AD HOC bardiensten te willen draaien? Ook dan kun je melden bij Elly Oberjé.

tel. Elly Oberjé : 06-41 12 62 66

 


 Wil je géén telefoonnummer op de Hercules-site, het KeetJournaal, in BiC-lijsten, in toernooigegevens, ladderstanden en wat al niet meer gepubliceerd wordt, laat dan je telefoonnummer door de ledenadministratie uit ons ledenbestand verwijderen!


Bardiensten als de banen onbespeelbaar zijn verklaard vanwege de winterse omstandigheden

Indien de banen onbespeelbaar zijn verklaard door de groundsman/BOC kan de BIC ertoe besluiten de ingeplande bardiensten NIET door te laten gaan.


Rooster 2020

  Indien hieronder geen rooster zichtbaar is, dient u de pagina te verversen of kunt u het PDF-bestand via deze link bekijken en downloaden

NB: De datum bovenaan deze lijst geeft aan hoe recent bovenstaand bardienstrooster is. Het kan dus zijn, dat er al weer enkele diensten (onderling) zijn geruild.