Koffietennis

  Laatste nieuws koffietennis
Deze activiteit wordt georganiseerd door Jan Bosch. Voor vragen en inlichtingen kunt u zich wenden tot: Jan Bosch 074-2436788 of 06-57862726, E-mail: koffietennis@tvhercules.nl.

Het Koffietennis heeft sinds enkele jaren een officiële status binnen onze vereniging. Begonnen als een vriendenclubje op de dinsdagmorgen en door de gezelligheid die deze groep uitstraalde om tussen de 1e en 2e ronde een kopje koffie te drinken al snel uitgegroeid tot een volwassen activiteit.

Het is voor alle leden van Hercules en een puur recreatief gebeuren. Er is geen opgave vooraf nodig. Voor de nieuwelingen onder ons is dit een unieke gelegenheid om te integreren in de vereniging. Er worden kaarten getrokken om te kijken wie tegen wie moet spelen. Dus iedereen kan tegenover iedereen komen te staan. We starten in de maanden april t/m september om 9.30 uur en in de maanden oktober t/m maart beginnen we pas om 10.00 uur.*

Wij bieden ook niet-leden de gelegenheid om eens ter kennismaking mee te komen “koffietennissen”.
Mocht je vooraf toch wat info willen, of een afspraak willen maken, bel dan even met Jos Kuiper 074-2422478 of Klaas van der Linde 074-2428852 of Jan Bosch 074-2436788.

Koffietennis tijdens competitie en vakantie(s):

Tijdens de dinsdagochtendcompetitie-dagen in april en mei wordt er NIET op de dinsdag- maar op de maandagochtend gespeeld. Op paasmaandag en pinkstermaandag wordt er niet gespeeld maar kan er eventueel in die week op de woensdag getennist worden. Tijdens de vakantie periode gaan we in overleg gewoon door. Met minder dan 8 deelnemers zou je nog wel kunnen spelen maar gaat dit ten koste van “het geneuzel” tijdens de koffiepauze.

*Najaars- en winterperiode

Ook in de najaars- en winterperiode wordt er Koffietennis georganiseerd. In de maanden oktober t/m maart beginnen we dan pas om 10.00 uur! Hou hier rekening mee om teleurstellingen te voorkomen.

terug naar boven

Eerstvolgende Koffietennis deze maand

Navigatie

maart, 2019

Sort Options

19

koffietennis

26

koffietennis