KNLTB Voorjaarscompetitie

De competitie voor senioren valt onder de verantwoordelijkheid van de Technische- en Toernooi Commissie. Voor vragen met betrekking tot de voorjaarscompetitie stuur je een mail naar onze VCL Marij van der Meij via competitie@tvhercules.nl, tel: 06-10646169

  KNLTB Najaarscompetitie of Jeugdcompetities

Algemene info voorjaarscompetitie(s) 2019

Ook binnen onze vereniging is het mogelijk om je krachten te meten met tennissers van andere tennisverenigingen in de KNLTB voorjaarscompetitie(s). Dit zal ervoor zorgen dat je je als speler kunt ontwikkelen. Ook bestaat er de mogelijkheid om aan meerdere competitiesoorten op meerdere dagen mee te doen door dispensatie aan te vragen. Informeer hierover bij de VCL (Vereniging Competitie Leider) Marij vd Meij.

NB: Opmerking tbv bijgevoegde overzicht: TV Hercules biedt GEEN zomeravond tennis aan op woensdag. 

Ga hier naar info over de KNLTB Najaarscompetitie


 • Nieuw vanaf 2019   –  Alle teams (HD,DD,GD) spelen nog maar 4 wedstrijden in totaal per wedstrijdronde
 •                                          –  De gehele voorjaarscompetitie is landelijk geworden.
 • Nieuw vanaf 2018
  – Verkort Spelen
  Vanwege de behoefte bij verschillende doelgroepen naar kortere en planbare competitiedagen, gaat er vanaf de Voorjaarscompetitie 2018 verkort gespeeld worden in alle gemengd- en dubbelpartijen. Dit betekent een wedstrijdtiebreak in plaats van een volledige derde set.Voor de 8&9-competitie op de donderdagavond geldt compact spelen. Wil je weten hoe deze vormen werken? Klik hier voor de infographic of lees meer op de KNLTB website.


  – Versoepelde invallersregeling  Wordt je gevraagd om in te vallen in een competitieteam? De invallersregeling wordt per 2018 versoepeld, waardoor er lang niet altijd meer dispensatie hoeft te worden aangevraagd. Check dit altijd even bij onze VCL (Verenigingscompetitie leider) Marij vd Meij.


 

 • Alle aanvoerders worden door de VCL (Verenigingscompetitie leider) Marij vd Meij aangemeld bij de ledenadministratie om rechten te krijgen binnen MijnKNLTB om de standen na de wedstrijden in te voeren.
 • Wedstrijden inhalen? Inhaalafspraken svp zsm met de VCL Marij vd Meij doornemen en afstemmen ivm beschikbaarheid banen en bardiensten (indien mogelijk)!
 • !Belangrijke wijziging voorjaarscompetities op zaterdag/zondag! De aanvangstijden voor de zaterdag/zondagcompetitie zijn verruimd en liggen nu tussen 09.00-16.00 uur.

Competitiebijdrage per team ( indicatie 2017 ) *:
Senioren district                €65,00 p/team
Senioren landelijk             €100,00 p/team

NB: Bij de senioren zijn de tarieven incl. ballen. *Deze kosten zijn nog onder voorbehoud.


Aanmelding voorjaarscompetitie(s) 2019

Elk team dat door wil spelen in de KNLTB voorjaarscompetitie 2019, moet zich vóór 16 december opnieuw aanmelden! Nieuwe teams kunnen zich ook - klik hier voor de tekst...

vóór 16 december a.s. melden bij onze VCL (NB: Vrijdagavond vol! Woensdagavond wordt NIET aangeboden bij Hercules en Zaterdag in overleg)

Belangrijkste wijziging is dat de ploegenrechten eenmalig komen te vervallen.
Dat betekent dat ik alle teams, ongeacht huidige klasse of bijv. kampioen 2018, opnieuw moet inschrijven en dat de KNLTB daarmee eenmalig een nieuwe klasse-indeling maakt, o.a. op basis van speelsterkte. Vanuit die nieuwe indeling kun je vervolgens promoveren/degraderen, net als in de huidige situatie.

Je kunt jouw team inschrijven t/m 15 december.
Graag ontvang ik voor de volledigheid een overzicht van de namen MET bondsnummers.
Voor de seniorenteams op zaterdag, ook graag laten weten voor welke competitie ik jullie team moet inschrijven!

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Hartelijke groeten,

Marij van der Meij
VCL TV Hercules – Hengelo


 

 


  Uitslagen zijn te vinden via de website mijnknltb.toernooi.nl. Klik op ons logo hieronder om naar de uitslagenpagina te gaan.

 

Vrijdagavond

nog niet beschikbaar

Zaterdag gehele dag

nog niet beschikbaar

Zondag gehele dag

nog niet beschikbaar

(of zie publicatiebord op park)