Hercules Open 2018

Het Hercules Open dubbeltoernooi wordt georganiseerd door de Technische- en Toernooi Commissie.
De Toernooileiding is in handen van Carina Wezel.

www.toernooi.nlSpeeldata 2018: Dit evenement loopt van zaterdag 30 juni t/m zondag 8 juli.
Opgave via www.toernooi.nl t/m 24  juni.

 

 

Het alom bekende en vooral gezellige Hercules Open dubbeltoernooi wordt sinds 1998 gehouden op de banen van Sportpark ’t Lansink. Het is mogelijk, dat er (ook) gespeeld dient te worden in het voorweekend.

 

Ook voor mensen die nog niet al te lang lid zijn van onze vereniging, is dit een ideaal moment om eens de krachten te meten met tennissers van zowel de eigen vereniging als ook van andere verenigingen.  Op de zondag na de finales zal er onder de aanwezige deelnemers leuke prijzen worden verloot. We hopen je (ook) dit jaar te mogen begroeten als deelnemer op het Hercules Open 2018.

Aansluitend aan de prijsuitreiking zal wederom de verloting plaatsvinden. Zorg dat je dan in ieder geval aanwezig bent zodat je mee kunt dingen naar zeer fraaie prijzen! Ook dit jaar zal op de vrijdagavond een gezellige feestavond zijn (nieuwe organisatie, dus dat belooft wat!), in het weekend een ontbijtbuffet, een avond pizza’s en bij mooi weer gaat de bbq ook nog een avond aan. Kortom, naast leuke wedstrijden genoeg vertier buiten de baan.

Je kunt je inschrijven in maximaal twee disciplines in de categorieën 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 en 2. Inschrijving verloopt via  www.toernooi.nl, daar kun je tevens de wedstrijdbepalingen nalezen. In het finale weekend worden er géén verhinderingen geaccepteerd.

 

image008met vriendelijke groet,
de wedstrijdleiding.

 

 


  Ook de foto’s van het Hercules Open en de voorgaande edities vindt je natuurlijk op onze Flickr.nl site…