Vrijwilligers

  Laatste nieuws over vacatures vrijwilligers

vrijwilliger gevraagdOnze vereniging wordt gedragen door de leden zelf. Binnen TV Hercules kennen we een aantal vaste commissies. Wat deze commissies doen en welke activiteiten en evenementen zij organiseren staat beschreven op hun eigen commissie-pagina op deze website. Deze commissies zoeken altijd nieuwe vrijwilligers om hun team mee te kunnen versterken en/of te ondersteunen in hun activiteiten. Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van een bepaalde commissie, neem dan contact op met de desbetreffende commissie. Alle contactinformatie van de commissies vindt u op de contact-pagina.

Het is de mening van de vrijwilligerscoördinator (zie hieronder) dat het natuurlijk niet noodzakelijk is om daadwerkelijk plaats te nemen in een bepaalde commissie om een eigen (vrijwilligers)bijdrage te kunnen leveren. Zo zijn er bepaalde perioden in het jaar dat er extra mankracht nodig is. Voorbeelden zijn het voorjaars- en najaarsonderhoud van de banen en terrassen, hapjesdienst en extra bardiensten tijdens de bij TV Hercules georganiseerde toernooien en overige evenementen, enz. Heeft u interesse om een keer bij te springen? Wacht dan niet tot een commissielid u benadert, maar neem dan zelf eens contact op met een commissie. Alle contactinformatie en contactpersonen van de commissies vindt u op de contact-pagina.

Projectgroepen binnen Hercules

Binnen Hercules wordt er ook gebruik gemaakt van projectgroepen om bepaalde items uit te werken en uiteindelijk aan de ALV voor te leggen voor goedkeuring. Momenteel hebben we de volgende projectgroepen:

Heb je zelf een idee of wil je meehelpen en/of meedenken? Neem dan eens contact op met 1 van de projectgroepen of het bestuur.


“Zelfbenoemd” Vrijwilligerscoördinator

Michael Holsbeeke

Michael Holsbeeke heeft zich in 2016 aangemeld als vrijwilligerscoördinator voor T.V. Hercules. In die hoedanigheid wil hij in blijvend inventariseren of het vrijwilligersgebeuren binnen de vereniging in de toekomst niet anders georganiseerd dient te/kan worden. Meer over de vrijwilligerscoördinator leest u op de VC-webpagina.

 

 


Vrijwilligersbestand 2018

 

Downloaden (PDF, 11KB)