Nieuwsbrief – maandag 15 april 2019 –

logo nieuwsbriefEr is maandag 15 april jl. een digitale nieuwsbrief (‘t KeetJournaal) uitgegaan naar alle leden. De volgende nieuwsbrief ‘t KeetJournaal staat gepland op of rond 1 mei a.s.

 

 

Heb je géén nieuwsbrief ontvangen? Dan sta je misschien niet met een (correct) e-mailadres geregistreerd bij onze ledenadministratie. Geef je juiste e-mailadres dan ook zsm. door aan de ledenadministratie via ledenadministratie@tvhercules.nl . Dan blijf je voor T.V. Hercules ook in de toekomst bereikbaar voor alle nieuwsberichten, uitnodigingen , aanmeldingen enz.

NB: voor het versturen van de nieuwsbrief wordt gebruik gemaakt van de ledenlijst van de vorige maand. Heb je dus een wijziging doorgegeven in de laatste 4 weken, dan is het mogelijk, dat deze in de lijst voor de redactie nog niet verwerkt is.

m.vr.gr. Michael Holsbeeke,
redactie T.V. Hercules

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter