Jeugdcompetitie

Ronde 2:    14 april.

Om 9:00 melden zich al verschillende teams op het sportpark van TV Hercules. Een waterig zonnetje probeerde haar best te doen om de boel op te warmen.

Klokslag 9:30 begonnen de eerste partijen. Met drie thuisspelende teams in de competitie tot en met 14 en tot en met 17, waren er mooie (en lange) wedstrijden te zien. De thuisspelende teams van vandaag: gemengd tot en met 17 Hercules 1, gemengd tot en met 17 Hercules 2, gemengd tot en met 14 Hercules 1 en meisjes tot en met 14 Hercules 1. Het laatste team begon om 12.30. Daardoor was het mooi verdeeld over de dag en konden de teams continu gebruik maken van 2 banen.

 

 

 

 

Het zonnetje deed haar best en uiteindelijk was het prima te vertoeven op het sportpark. Zowel voor de spelers als voor de toeschouwers. Deze waren dan ook redelijk aanwezig. Misschien bij nog wat warmer weer, nog meer toeschouwers.

Natuurlijk was er weer fruit, dit ging er prima in. Helaas waren er nog maar een paar tosti’s aanwezig in de kantine. Deze waren al voor het middaguur op. Gelukkig waren er nog wel wat broodjes aanwezig, waardoor er wel wat broodjes kroket en frikandellen de toonbank over gingen.

 

Al met al en sportieve tweede speeldag.

 

 

 

 

 

 


Ronde 1:    7 april.

Onder het genot van een mooi lentezonnetje speelden er zondag 7 april drie jeugdcompetitie teams thuis. Twee groene teams en een geel jongens 10-14 team. Voor het gele jongens team 10-14 was het de allereerste keer dat ze competitie spelen. De jongens speelden leuke wedstrijden. Zelfs de allereerste dubbel wedstrijd hebben ze gewonnen. Super gedaan jongens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De jeugdcommissie had weer gezorgd voor een lekker stukje fruit tijdens de wedstrijden. Dit idee werd zelfs meegenomen door een van de tegenstanders.

Een aantal leden van de jeugdcommissie genoten van de zon en de mooie wedstrijden die gespeeld werden.

Graag willen we ook alle toeschouwers bedanken die de jeugd kwam aanmoedigen dit weekend.

Groeten de Jeugdcommissie.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter