Bardienstrooster 2019

Alle bardienstleden hebben ondertussen een e-mail gehad van de BIC omtrent de bardienstindeling voor de maanden mei t/m december.

Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren/verhinderingen. Wanneer u verhinderd bent op de ingeplande datum moet u zelf zorgen voor vervanging of ruilen van de betreffende bardienst. (U vindt het actuele bardienstrooster op onze website). Als u een ingeplande bardienst niet vervult wordt de eenmalige contributieverhoging opgelegd conform de regels van de vereniging. Gaat u een bardienst ruilen dan dient u dit altijd per mail (bardienst@tvhercules.nl) door te geven. Mocht uw vervanger toch niet aanwezig zijn voorkomt u dat de eenmalige verhoging aan u wordt opgelegd.

Bent u momenteel nog niet voor 2 of meer diensten ingedeeld, dan ben je of al in de maanden maart/april ingedeeld, of zal de indeling voor je tweede dienst nog op een later tijdstip volgen.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter