Vrijwilligersfeest zondag 10 maart

Kort verslag vrijwilligersfeest:

Zondag 10 maart jl. hebben we onze vrijwilligers en hun aanhang een feestje aangeboden vanwege hun inzet van het afgelopen jaar. Het thema was dit jaar Viva Las Vegas! We hadden een Black Jack tafel en een Roulette tafel met twee zeer geschikte croupiers. Veel van de vrijwilligers hebben een gokje kunnen wagen. Uiteindelijk heeft Ali de hoofdprijs gewonnen, namelijk een mooie beker. Daarnaast kon er nog (opnieuw) getrouwd worden. Dit werd gedaan door een special guest, namelijk Elvis. We hebben de dag afgesloten met Burgers en Fries. Volgens mij was het weer een geslaagd feestje. Alle vrijwilligers en hun partners bedankt!

Feestcommissie

 

 

eerder bericht 24 feb 2019 jl.


Met het vrijwilligersfeest willen we de vrijwilligers bedanken voor hun inzet afgelopen jaar en alvast voor hun inzet het komende jaar. Het vrijwilligersfeest vindt plaats op zondag 10 maart as. vanaf 14.30 uur (tot ongeveer 19.30 uur).

Het thema dit jaar is:   Viva Las Vegas!!


Programma:
vanaf 14:30 uur inloop met een kop koffie of thee en wat lekkers
vanaf 15.00 uur zijn de casino tafels geopend (met professionele croupiers). De croupiers zullen de spellen uitleggen. Degene met de meeste punten ontvangt een leuke prijs.

Mocht je al getrouwd zijn of nog een keer willen trouwen, we hebben uiteraard ook de Las Vegas Wedding Chapel………. 

             

We zullen afsluiten met “Burgers & Fries

Opgave graag voor 4 maart as.
Je kunt je opgeven doormiddel van een whatsappje, sms, telefoon of mail
feest@tvhercules.nl .

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter