1e Sponsor-event TV Hercules

1e Sponsor-event TV Hercules is een feit De afgelopen jaren hebben we als Sponsor Commissie gewerkt aan een actiever en constructiever sponsorbeleid. Wij realiseren ons als vereniging dat we super trots mogen zijn op onze sponsoren. Dit gezien het feit dat zij ons financieel steunen en de club een warm hart toedragen. Op vrijdag 25 januari jl. hebben we ons eerste sponsor-event georganiseerd. De plaats van handelen was de Wijnhal in Hengelo. De avond stond in het teken van een prachtige wijnproefavond aangeboden bij de Wijnhal in Hengelo. Leon Oudenallen, eigenaar van de Wijnhal, nam als vinoloog de mensen mee voor een mooie reis door diverse wijnlanden waarbij er gezellig en lekker werd geborreld. Op zich heel bijzonder omdat voor velen januari in het teken stond van Dry Januari. Dit was geenszins van toepassing op de avond bij de Wijnhal waarbij een ieder de wijnen en hapjes zich lekker liet smaken.

We danken onze sponsoren voor hun bijdrage in het afgelopen jaar en zien uit naar een constructieve samenwerking voor de komende jaren.

De sponsorcommissie,

William van Beek, Meindert Zeeuw en Niels Visser


 

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter