START WINTERCUP 2018 – 2019

De wintercup 2018-2019 begint vrijdagavond 2 november om 19.30 uur

We gaan deze avond tossen om zo warm te draaien voor het komende seizoen. Wij nodigen alle deelnemers van de wintercup uit op deze avond.
Heb jij nog geen team of ben jij nog niet geheel overtuigd om aan de wintercup competitie mee te doen dan is deze avond ook voor jou zeer geschikt om aan deel te nemen.

Wij zetten in de Keet een goed muziekje op, er is bier/wijn en bittergarnituur… En dan jullie in grote aantallen… Wat willen wij nog meer.

Tot vrijdag!
Organisatie Wintercup

 

 

 

 

Opgave wintercup (eerder bericht okt. 2018)


Start Wintercup : vrijdag 2 november ‘18 – Eind : vrijdag 5 april ‘19

 

Beste Tennissers!

Na een prachtige tenniszomer staat de winterperiode voor de deur. In deze rustige periode organiseren wij wederom op de vrijdagavonden de Wintercup!

De Wintercup is een interne wintercompetitie voor dubbel of mixteams die begin november start en bij T.V. Hercules op de buitenbanen gespeeld wordt. De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld en je speelt 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. De wedstrijden worden volgens FTO-reglement gespeeld, oftewel er wordt gespeeld om 2 sets tot de 5 (bij een stand van 4-4 een tie break) met een maximum speeltijd van totaal 1,5 uur. Er zijn per vrijdagavond 2 speelronden, van 19.30 – 20.45 uur en van 20.45 – 22.00 uur. De wedstrijden tellen niet mee voor de KNLTB-rating. Je kunt je met meer dan twee mensen opgeven zodat je binnen je team kunt rouleren.

De wedstrijden zijn ook dit jaar weer te volgen via toernooi.nl.

Een belangrijk onderdeel van de Wintercupavond is dat de kantine de gehele avond geopend is. Komend seizoen zullen de organisatoren jullie verrassen met leuke gezellige maar vooral afwisselende thema avonden.

En uiteraard is iedereen welkom om mee te doen. Van tennisniveau 1 tot 9; wij zorgen voor een creatieve competitie. We starten vrijdag 2 november aanstaande, vrijdag 28 december spelen we niet. De laatste vrijdagavond waarop wij spelen is vrijdag 5 april 2019.

Graag uiterlijk 28 oktober opgeven via het mailadres wintercup@tvhercules.nl met vermelding van:

* Naam team

* Deelnemers team + speelsterkte teamleden

* Naam aanvoerder + telefoonnummer

(…maar… later instappen kan natuurlijk ook)

 

Met vriendelijke groet, Martin Hoekstra, Joyce Bloemen, Philip Vollenbroek, Pieter Wezel, Sjacco Mol, Wouter Wilmink, Gerard Gerrits.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter