Gezocht: sparringpartner bij financiële aangelegenheden

Beste leden,

De financiële zaken van de vereniging worden momenteel primair door één persoon behartigd, namelijk door de penningmeester. Dit heeft als gevolg dat er eigenlijk geen back-up geregeld is voor de financiële gang van zaken bij bijvoorbeeld vakantie of ziekte. Daarom zijn we op zoek naar iemand die hierin een ondersteunende rol zou willen spelen.

Hierbij valt te denken aan de mogelijkheid om betalingen te kunnen doen en uitgaande facturen te verzorgen, en (wanneer dit speelt) te overleggen over de gang van zaken op financieel gebied, investeringsplannen, begrotingen en dergelijke zaken, in feite dus in de rol van een sparringpartner.

Er hoeft geen sprake te zijn van een bestuursfunctie (in de vorm van 2e penningmeester o.i.d.) maar dat mag uiteraard wel.

Graag kom ik in contact met leden die affiniteit hebben met dit soort werkzaamheden en die bereid zijn mij hierbij in de uitvoering van de functie van penningmeester af en toe te willen ondersteunen. Neem dan even contact met me op via penningmeester@tvhercules.nl, of via 06 – 46 23 25 50.

Groeten,
René Siemerink
Penningmeester TV Hercules.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on Twitter